Algemene gegevens

Staanplaatsen: 121
Huuraccommodaties: 90
Kampeerterrein: 5 ha

Camping Le Parc Bellevue

Camping le Parc Bellevue is een grote camping met zwembad aan de rand van het centrum van Cannes aan de Côte d’Azur. Deze terrassencamping is rustig en heeft ruime kampeerplaatsen en huuraccommodaties waaronder comfortabel ingerichte caravans. De camping heeft faciliteiten voor mindervaliden.

Neem een verfrissende duik in het pas vernieuwde buitenzwembad. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam van Le Parc Bellevue vele sport- en spelactiviteiten voor jong en oud, zoals sporttoernooien, jeu de boules spelen, wateractiviteiten, volleybal- en tafeltenniswedstrijden. Er zijn tevens schminkmiddagen, avonden met karaoke, live-muziek en theatervoorstellingen.

Wat is het toch fijn om de dag te beginnen met vers stokbrood en uw dagelijkse krant. Deze vindt u, evenals andere kleine boodschapjes, in de campingwinkel van Le Parc Bellevue. Koken hoeft niet altijd, schuif aan in de restaurant met (lokale) gerechten, pizza’s en afhaalmaaltijden en proost in de bar op een heerlijke vakantie.

Grote camping Le Parc Bellevue, kamperen aan de Côte d’Azur

Het centrum van Cannes en haar bekendste straat ‘la Croisette’, vooral bekend van haar jaarlijkse internationale filmfestival, is vanaf de camping snel te voet te bereiken; net als de zandstranden en de zee.

In de directe omgeving is genoeg te ontdekken. Een gezellig dagje uit met het hele gezin in het grootste attractiepark van de Côte d’Azur, AZURPARK is zeker aan te raden!
Maak een autorit langs de vele kleine Provençaalse dorpjes. Of maak een mooie wandeling in het natuurpark van Mercantour.

Voor wie de avond en nacht niet lang genoeg kan duren, is er volop te zien en te doen in Cannes, Nice en omgeving .

We hebben een aantal opties voor Camping Le Parc Bellevue (Côte d’Azur) voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Parc Bellevue (Côte d’Azur)

Frankrijk Provence Alpes-Maritimes Cannes

67, avenue Maurice Chevalier, 06400 Cannes

+33 (0)4 93 47 28 97
Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.