Alle foto's

Camping Le Perroquet

Camping Le Perroquet in Bray-Dunes is een gezinscamping aan de Noordzee, gelegen net over de grens met België. De camping ligt in een beschermd duingebied en biedt directe toegang tot het strand. Ideaal voor wie lekker wil luieren tijdens de vakantie of voor wie juist graag actief bezig is op het water. Op de camping zelf valt ook van alles te beleven: boogschieten, jeu de boulen, skaten, tennissen of minigolfen. Het kan hier allemaal! Heb na een actieve dag trek gekregen? Schuif dan aan in het campingrestaurant “La Maison de la Dune”. Liever zelf iets koken? Bij de minimarkt naast het restaurant haal je de ingrediënten voor je zelfgemaakte campingmaaltijd.

Stacaravan huren op Le Perroquet

Op de camping zijn diverse stacaravans te huur, geschikt voor maximaal 6 personen. De camping biedt ook stacaravans voor personen met beperkte mobiliteit. Dit type stacaravan staat in het gras met een rolstoelhelling. Verschillende voorzieningen op de camping zijn ingericht voor mensen met een handicap.

Camping net over de grens met België

Le Perroquet betekent “de papagaai” en dat zul je wel zien wanneer je de camping oprijdt. De camping is ideaal voor een strandvakantie dicht bij, want de camping ligt net over de Belgisch-Franse grens en ligt direct aan de duinen en de Noordzee. Op de camping zijn onder meer catamarans, zeilboten en peddels te huur, waardoor je volop kunt genieten van waterplezier. Het is ook leuk om de omgeving te voet of per fiets te verkennen en te genieten van de landschappen aan de kust en in het achterland.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Le Perroquet bij één van onze boekingspartners:

Camping Le Perroquet
Frankrijk Hauts-de-France Nord Bray-Dunes

Rue des Dunes, 59123 Bray-Dunes

Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind september

Contactformulier

Blurred map of Europe