Algemene gegevens

Staanplaatsen: 67
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 2,4 ha
Hoogte: 800 m

Camping Le Repos du Baladin

Camping Le repos du Baladin is een rustige gezinscamping in het hart van het vulkaanpark in de Auvergne op twee kilometer van het meer van Chambon in Puy-de-Dôme. Ideaal voor wandelliefhebbers met directe toegang tot de vele wandelpaden om de mooie natuur te verkennen. De ruime kampeerplaatsen zijn geschikt voor tent, caravan en camper. De plaatsen liggen in de zon, de schaduw of gedeeltelijk in de schaduw. Zo is er voor elk wat wils. Het thuisfront op de hoogte houden via de gratis Wi-Fi is een extra service van de camping. Het buitenzwembad is verwarmd en door de twee hoogteniveaus kunnen zowel de kleintjes als de grote kinderen hier veel plezier beleven. Naast een verwarmd buitenzwembad heeft de camping ook een verwarmd binnenzwembad. In het hoogseizoen wordt er op camping Le repos du Baladin minimaal twee keer per week een thema-avond georganiseerd waarvan eentje met een heus spektakel. Daarnaast is er in de zomermaanden elke morgen vers brood verkrijgbaar. Even afkoelen kan in de bar met een lekker koud ijsje. En ’s avonds hoeft u niet te koken, maar haalt u gewoon een pizza bij de pizzeria op de camping.

Kamperen in de Auvergne

Door de centrale ligging van camping Le repos du Baladin in Frankrijk kunt u vele mooie uitstapjes maken in de omgeving. Het meer van Chambon ligt op enkele kilometers. U kunt hier uitstekend zwemmen, vissen en allerlei watersporten uitoefenen. De vele wandelpaden, maar liefst 650 kilometer, zijn perfect voor lange wandeltochten. Ontdek de vele verschillende landschappen, meren en watervallen. Maak het uzelf gemakkelijk en verken de omgeving per mountainbike, of nog sneller, per quad.

Camping Le repos du Baladin

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Murol

Groire, 63790 Murol

 

+33 (0)4 73 88 61 93
Engels, Frans, Spaans
eind april - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.