Alle foto's

Camping Le Roubreau

Camping Le Roubreau in Joannas is een viscamping gelegen aan een rivier in een nationaal park in de Rhône-Alpes. In de rivier kan men uitstekend vissen dus vergeet uw visgerei niet mee te nemen.

Over het kampeerterrein van 3 hectare liggen de ruime kampeerplaatsen afgebakend door bomen en dus schaduwrijk. Enkele plekken liggen aan de rand van de rivier. Er is een elektriciteitsaansluiting aanwezig en er zijn twee sanitairblokken op de camping. Daarnaast kunt u overnachten in een mobilhome of chalet die van alle gemakken zijn voorzien. Verder is er een snackbar met overdekt terras en kunt u ijsjes en pizza’s kopen. De broodservice zorgt voor dagelijks vers brood.

Voor de kinderen is er een speeltuin op camping Le Roubreau met glijbaan en schommels. Sportliefhebbers zijn te vinden op de tennisbaan, bii het volleybalveld en de jeu de boulesbaan. Verder vindt u drie tafeltennistafels op de camping en een recreatieruimte met televisie. In de zomer organiseert de camping allerlei activiteiten waaronder aquagym in het zwembad en uitstapjes met de kano.

Camping Le Roubreau in de Ardèche

Het kleine dorpje Joannas ligt op twee kilometer van camping le Roubreau met een winkeltje met lokale producten. Bezoek ook het beroemde Pont d’Arc, een natuurlijke brug van 60 meter hoog. De rivier de Ardèche is ideaal om een tochtje per kano of kajak op te maken. Ook visliefhebbers zijn welkom om te komen vissen in de rivier.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Roubreau
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Ardèche Joannas

route de Valgorge, 07110 Joannas

Engels, Frans
april - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe