Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 500 m

Camping Le Sédour

Camping Le Sédour in Surba is een kalme camping in de Ariège aan de voet van de bergen aan de oever van een kleine rivier in de Midi-Pyrénées en het gehele jaar geopend.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravan en campers en zeer ruim. Ze beschikken over een aansluiting voor elektriciteit en een privé parkeerplaats voor uw auto. Het kampeerterrein is met gras begroeid en de bomen op de camping geven verkoelende schaduw in de zomer. Geniet van het geweldige uitzicht op de bergen vanaf uw comfortabele kampeerplek. Ook kunt u overnachten in een van de mobilhomes en chalets die de camping te bieden heeft. Het sanitair op de camping is verwarmd.

Op camping Le Sédour kunt u het thuisfront altijd op de hoogte brengen van uw avonturen in Frankrijk want de camping beschikt over WiFi. Er is een broodpunt waar u elke ochtend vers brood en Franse croissants kunt kopen om uw dag goed te beginnen met een traditioneel Frans ontbijtje voor uw caravan, tent of camper. Tevens is er een bar en kunt u uw gasflessen ruilen. Voor kinderen zijn er enkele speeltoestellen waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven. Ook kunt u boogschieten en tafeltennissen.

Rustige camping Le Sédour in de Ariège

Camping Le Sédour ligt tussen de bergen in de toeristische plek in de vallei van Port. U kunt hier prima wandelen in en rondom Surba of de grotten van Bédeilhac bezoeken die op twee kilometer van de camping liggen. Sportliefhebbers gaan muurklimmen in Calamès op drie kilometer afstand of brengen een dagje door in het Parc de la Préhistoire. In Mercus vindt u een kunstmatige stuwdam en een recreatiepark met speeltuin voor kinderen. Ook is er een teleski die geopend is van juni tot en met september. Er liggen tal van wateren rondom de camping zoals de Saurat, de Loumet en de Courbière. Fijn om pootje te baden en te vissen. In Tarascon kunt u gezellig een hapje eten, naar de bioscoop of winkeltjes kijken.

We hebben de beste opties voor Camping Le Sédour voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Sédour

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Surba

09400 Surba

0033 (0)5 61 05 87 28
Frans
januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.