Camping Le Soleil Vivarais in Ruoms is een gezellige familiecamping met veel activiteiten en gelegen aan de oever van de rivier de Ardèche in de Rhône-Alpes.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 115
Huuraccommodaties: 249
Kampeerterrein: 12 ha

Camping Le Soleil Vivarais

Camping Le Soleil Vivarais in Ruoms is een gezellige familiecamping met veel activiteiten en gelegen aan de oevers van de rivier de Ardèche aan het begin van de Gorges de l’Ardèche en Vallon Pont d’Arc in de Rhône-Alpes. Men wordt verwelkomd in een verzorgd kader met een sportieve en familiale sfeer. U kunt uw kampeerplaats op camping Le Soleil Vivarais zowel in de schaduw als in de zon kiezen. Daarnaast zijn ze voorzien van een elektriciteitsaansluiting en is er een drinkwaterpunt in de buurt. Liever iets meer luxe? Boek dan een van de vele huuraccommodaties op de camping. Voor de lekkere trek gaat u naar de snackbar waar ze onder andere hotdogs, panini’s en crêpes verkopen. Talrijke animatie en excursies overdag en een miniclub voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Er is vroege avondanimatie voor rustige avonden en kalme nachten. Er zijn twee aquaparken (verwarmd buiten het hoogseizoen), jacuzzi’s, wellnessruimte Mandakini Cottage, restaurant “A l’ombre de …” met gastronomische keuken, een pizzeria op houtvuur, supermarkt ‘Vival’, twee tennisbanen, een multisportterrein, een amfitheater en een miniclub. U leest het al, op camping Soleil Vivarais kunt u genieten van een vakantie met alle comfort temidden van de prachtige natuur.

Camping aan de rivier Ardèche

In het zuiden van de Ardèche staat u een op camping Le Soleil Vivarais een vakantie te wachten vol ontspanning, zon en plezier in een authentiek natuurgebied. Buiten de camping kan u genieten van allerlei land- en watersporten: trektochten, paardrijden, kano/kajak, speleologie, via ferrata en canyoning. De camping is gelegen vlakbij een reusachtig geklasseerd natuurreservaat in Frankrijk: de Gorges de l’Ardèche waar u eindeloze wandelingen kan maken en kan genieten van de prachtige fauna en flora.Vergeet niet de Vallon Pont D’Arc te bezoeken! Verder zijn er nog musea (waaronder: Vinimage, Lavendelmuseum, Museum van de Prehistorie, Museum Alphonse Daudet en het Zijdemuseum), grotten en sinkholes, kastelen en charmante dorpjes met lokale marktjes.

We hebben de beste opties voor Yelloh! Village Le Soleil Vivarais voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Le Soleil Vivarais

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Ruoms

07120 Ruoms

0033 (0)4 75 39 67 56
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.