Camping les Châtaigniers is een rustige natuurcamping vlakbij de rivier Chassezac in het zuiden van de Ardêche (Rhône-Alpes) in de Franse Alpen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 11
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 2 ha

Camping Les Châtaigniers

Camping les Châtaigniers is een natuurcamping vlakbij de rivier Chassezac in het zuiden van de Ardêche in de Franse Alpen. Deze rustige familiecamping ligt midden tussen de kastanjebomen en op steenworp afstand van  natuurpark Les Monts d’Ardêche. De grotendeels schaduwrijke camping heeft zowel kampeerplaatsen als huuraccommodaties waaronder chalets, stacaravans en gîtes. Er zijn tevens mogelijkheden voor groepen. Met in het hoogseizoen animaties en wandeltochten, een sportterrein, volleybalveld, jeu de boules en tafeltennis, is op camping Les Châtaigniers al heel wat te doen. Of neem een verfrissende duik of gooi een hengeltje uit in de nabij gelegen rivier.

Camping in de Ardêche

Op slechts 2km van camping Les Châtaigniers ligt de sportbasis APAC, waar vele activiteiten voor verschillende leeftijden worden georganiseerd, zoals kanoën, speleologie, canyoning en bergbeklimmen. De Pays des Vans biedt een landschap vol verscheidenheid. Maak een wandeling in de oude dorpjes, bezoek de grotten of het natuurpark Les Monts d’Ardèche of maak een kanotocht in de rivier de Chassezac. In de omgeving van Les Vans worden regelmatig evenementen georganiseerd; ontdek op deze manier de culturele rijkdom van deze prachtige streek.

Camping Les Châtaigniers

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Ribes

Le Château, 07260 Ribes

+33 (0)4 75 88 90 00
Engels, Frans
begin april - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.