Algemene gegevens

Staanplaatsen: 154
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 560 m

Camping Les Chaussières

Gemeentecamping Les Chaussières in Châtillon-en-Diois is gelegen aan de voet van de bergen in de vallei van de Drôme Provençale in het hart van Diois, Vercors en de Provence. De gemeentecamping beschikt over 3 zwembaden, schaduwrijke kampeerplaatsen en de mogelijkheid tot het huren van stacaravans. Op de camping zijn een tennisbaan, sportterrein en spelletjes voor de kinderen aanwezig. Koken hoeft niet altijd, want op camping les Chaussières is een snaxkbar en restaurant aanwezig.

Camping in de Drôme Provençale

De goed gesitueerde camping les Chaussières in de Drôme Provençale ligt op loopafstand van de bergen. In de omgeving kunt u prachtig wandelen, mountainbiken, klimmen, kanoën en canyoning. In de buurt ligt het Regionaal Natuurpark van de Vercors en verschillende wijngaarden, die te bezoeken zijn. In het middeleeuwse botanische dorp Châtillon-en-Diois worden verschillende festivals en markten georganiseerd.

We hebben een aantal opties voor Camping les Chaussières voor je op een rijtje gezet:

Camping les Chaussières

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Châtillon-en-Diois

19 Chemin du Bez, 026410 Châtillon-en-Diois

+33 (0)4 75 21 10 30
Engels, Frans
Begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.