Algemene gegevens

Staanplaatsen: 62
Huuraccommodaties: 8
Hoogte: 850 m

Camping Les Dômes

Camping Les Dômes in Nebouzat is een gastvrije camping in het hart van het vulkanenland in de Auvergne in de Puy-de-Dôme. Een camping in een unieke omgeving met zwembad en leuke activiteiten. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Caravans en campers staan op een verharde ondergrond en uw tentje kunt u opzetten op het gras. Er zijn elektriciteitsaansluitingen aanwezig en afvalwateraansluiting. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de confortabele mobilhomes en chalets. Elke ochtend kunt u vers brood en Franse croissants kopen bij de bakker. Ook is er een snackbar geopend in het midden- en hoogseizoen en een campingwinkel.

Camping Les Dômes beschikt over een verwarmd en overdekt zwembad met een dak dat open kan als het mooi weer is. In de recreatieruimte kan er gebruikgemaakt worden van de biljarttafel, flipperkast, elektronische spellen en de televisie. Ook is er een tafelvoetbal aanwezig op de camping. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en volwassenen zijn te vinden op het verlichte jeu de boulesterrein zodat er ook ‘s avonds gespeeld kan worden. Doe een potje schaken op het levensgrote schaakspel. Elke week is er in het hoogseizoen een welkomstcocktail voor nieuwe campinggasten. Het animatieam van de camping organiseert begeleide wandelingen in de natuur, gezamenlijke maaltijden, concerten en truffelavonden.

Kamperen in de Auvergne

Een vakantie in de Auvergne betekent dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Vulcania, een uniek familiepark, ligt op 15 minuten van camping Les Dômes. Bezoek de vulkaan de Lemptégy die ook dichtbij de camping ligt. Het toeristische treintje van Les Dômes ligt op 6 kilometer. Cultuurliefhebbers bezichtigen het kasteel van Montlosier of het huis van Parc des Volcans d’Auvergne. Er zijn ook tal van sportieve activiteiten te doen in de omgeving: paragliden, een rit in een luchtballon maken, paardrijden en golfen op de golfbaan van Charade.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Dômes voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €11,20 per nax
Extra persoon €5,50 €6 €6,70 per dag
Kinderen 2-10 jaar €3,50 €4 €4,50 per dag
Huisdieren €0,00 €0,00 €0,00 per dag
Mobilhome 4 pers. €496 €566 €708 per week
Chalet 5 pers. €511 €584 €730 per week
Bungalow €277 €316 €395 per nacht
  • Kampeerplaats o.b.v. 1 persoon met voertuig en tent, caravan en camper.

Camping Les Dômes

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Nebouzat

Les Quatre Routes de Nébouzat, 63210 Nébouzat

+33 (0)4 73 87 14 06
Duits, Engels, Frans
eind april - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.