Camping Les Pommiers des 3 Pays

Camping Les Pommiers des 3 Pays is een kleine rustige camping in het hart van het regionale natuurpark Marais d’Opale op nog geen half uur van de zee in Nord-Pas-de-Calais. Op slechts 25 kilometer van Calais geniet u van het verwarmde zwembad, de heerlijke lokale producten en de vele speelmogelijkheden voor kinderen. De kampeerplaatsen op camping Pommiers des Trois Pays beschikken over gedeeltelijke schaduw en zijn vrij groot. Alle plaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting en er bestaat de mogelijkheid om te plek aan te sluiten op een afvalwateraansluiting. In de lente en zomer leeft iedereen zich uit in het verwarmde zwembad, dat tijdens regenachtige dagen voorzien kan worden van een overkapping. De speelzaal, speeltuin en het springkasteel brengt veel vertier voor de jeugd. In de zomer bent u van harte welkom om mee te doen met de dansavonden, themamaaltijden en leuke wedstrijden. Speciaal voor kinderen is er de Kinder Club.

Rustige camping in Noord-Frankrijk

Cultuur snuiven doet u in Guines waar u het historische dorpje St. Joseph vindt gelegen aan de Côte d’Opale. Breng ook eens een bezoek aan een van de musea over de Tweede Wereldoorlog. Wie van winkelen houdt gaat naar 4B in het centrum van Calais of de Cite Europe in Coquelles. Op maximaal 15 kilometer van de camping kunt u quadrijden of een spannend parcours in de bomen afleggen in het bos van Guines. In Courtebourne vindt u forelvisvijvers en rondom Camping Les Pommiers des 3 Pays genieten wandelliefhebbers van de 300 kilometer paden in de natuur.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Les Pommiers des 3 Pays voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Pommiers des 3 Pays
Frankrijk Nord-Pas-de-Calais Pas-de-Calais Licques

273 rue du Breuil, 62850 Licques

Engels, Frans
half maart - november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe