Meer foto's

Camping Moulin de Chaules

Camping Moulin de Chaules is een echte gezinscamping midden in de natuur met toegang tot een beekje, op het terrein van een voormalige watermolen, in de Auvergne. Buiten het hoogseizoen een ideale plek voor iedereen die houdt van rust en natuur, in de zomermaanden richt de camping zich speciaal op gezinnen met kinderen. De kampeerplaatsen op camping Moulin de Chaules liggen verspreid op terrassen, zo heeft u voor en achter u geen buren. Er is voldoende schaduw te vinden op de camping door de fruitbomen en struiken. Maar zonliefhebbers komen hier helemaal tot hun recht, want het gehele terrein is zo gebouwd dat u veel zon heeft. Genietend van een drankje in de bar kunt u uw kinderen in de gaten houden terwijl ze lekker aan het ravotten zijn in de speeltuin. Na afloop kan iedereen afkoelen in het openlucht zwembad. In de zomermaanden is de camping autovrij en kunnen kinderen over de camping hollen.

Familiecamping in de Auvergne

Het zachte klimaat in de Cantal heeft het stadje Maurs dan ook de volgende bijnaam gegeven: Nice du Cantal. U vindt veel kastanjebomen in dit prachtige vulkanische gebied vlakbij camping Moulin de Chaules. In Saint Mamet is een maïsveld waar de boer elk jaar een doolhof van maakt, leuk voor groot en klein. Voor meer spanning neemt u deel aan een kano- of kajaktocht op het water. Wandelaars gaan naar de Gorges de la Jordane waar een mooi parcours is aangelegd om van de hele omgeving te kunnen genieten.

Overige information van deze accommodatie

Camping Moulin de Chaules
Frankrijk Auvergne Cantal Saint-Constant

D28, route de Calvinette, 15600 St. Constant

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe