Prima kleine camping met grote kampeerplaatsen gelegen in een groene camping aan de oevers van de meren van Pont-Audemer.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Kampeerterrein: 1,5 ha

Camping Risle-Seine Les Etangs

Camping Risle-Seine Les Etangs in Pont-Audemer is een kleine camping in Normandië aan de oevers van de meren van Pont-Audemer in de Eure. In een natuurlijke omgeving zijn er volop watermogelijkheden, flora en fauna en vooral rust. Het merendeel van de kampeerplaatsen beschikken over elektriciteit en een waterpunt en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De plaatsen zijn afgebakend door hagen voor voldoende privacy. Er zijn twee sanitairruimten die toegankelijk zijn voor mindervaliden. Daarnaast verhuurt de camping cottages, mobilhomes en ingerichte tenten. Helemaal uniek kamperen, kan in de huisjes op palen met uitzicht over het landschap. Ook is er een campingwinkel en een broodservice met dagelijks vers brood en Franse croissants. Op camping Risle-Seine Les Etangs vindt u een speeltuin voor kinderen met een touwbrug. Ook is er een tafeltennistafel en een tafelvoetbal waar u andere campinggasten kunt ontmoeten. Alle energie kwijtraken kan op de trampoline. In de buurt van de camping grazen schapen, paarden en koeien die de natuurlijke omgeving op peil houden.

Vakantie in Normandië

Vanaf camping Risle-Seine Les Etangs kunt u het charmante Pont-Audemer bezoeken. Bezoek Le Marais Vernier, het mooie Port d’Honfleur en natuurlijk de indrukwekkende Pont de Normandie. Tijdens een vakantie in Normandië mag een bezoek aan de landingszones op de stranden van de invasie van Normandië. Rondom de camping zijn er ook volop sportieve mogelijkheden: golfen, waterskiën, vissen, wandelen en fietsen.

Camping Risle-Seine Les Etangs

Frankrijk Normandië Eure Pont-Audemer

Routes des Etangs, 27500 Toutainville

+33 (0)2 32 42 46 65
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.