Alle foto's

Camping Sagone

Camping Sagone is een familiecamping met zwembad aan de westkant van Corsica, gelegen op 40 minuten van Ajaccio. Aan zwemplezier heb je hier geen tekort, want het zwembadcomplex bestaat uit meerdere baden en een waterglijbaan. Behalve zwemmen in het zwembad, kun je in juli en augustus met de shuttleservice naar het strand. Bij terugkomst op de camping kun je een hapje eten in het restaurant, waar gevarieerde maaltijden met streekproducten worden geserveerd. Er is een campingwinkel voor de boodschappen en er zijn verse broodjes verkrijgbaar.

Spelen en sporten op Camping Sagone

Met de speel- en sportmogelijkheden op de camping hoeven jong en oud zich geen enkel moment te vervelen. Voor de kinderen is er een speelterrein met springkastelen, trampolines en een avonturenparcours. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven in de fitness, op de trimbaan, tennisbanen of het multisportterrein. In juli en augustus is er een uitgebreid animatieprogramma. Kinderen van 4-12 jaar kunnen knutselen bij de kidsclub of meedoen aan openluchtspellen en workshops. Het zwembad is tijdens het hoogseizoen het centrum van sport- spelactiviteiten, zoals waterpolo, aquagyum en andere waterspelen.

Kamperen of huren op Camping Sagone

Camping Sagone is een middelgrote camping met zowel kampeerplaatsen als huuraccommodaties. Ongeveer de helft van de camping bestaat uit kampeerplekken gelegen in een weelderige omgeving van bomen en bloeiende struiken. De vegetatie zorgt voor schaduw, maar er zijn ook zonovergoten plekken voor kampeerders die van de Coriscaanse zon willen genieten. De plekken zijn ruim en bieden voldoende privacy. Om het iedereen makkelijk te maken heeft de camping 3 sanitairgebouwen en staan er in de campingzone vaste barbecues en picknicktafels ter beschikking. Qua huuraccommodaties kun je kiezen uit verschillende stacaravans, bungalowtenten en chalets. Met uitzondering van de bungalowtenten hebben alle accommodaties een badkamer met douche.

Camping op Corsica

De camping ligt aan de westkant van het Franse eiland Corsica, op circa 40 minuten rijden van de hoofdstad Ajaccio. Het is tevens de geboortestad van Napoleon en er zijn nog verschillende straatjes en bezienswaardigheden die aan hem doen denken, zoals zijn standbeeld in het centrum en het Maison Bonaparte. Ajaccio heeft daarnaast een haven met kleurrijke vissersbootjes, een kathedraal en leuke winkeltjes en terrasjes. Corsica is een eiland met prachtige natuur, zowel aan de kust als in het binnenland. Van sublieme zandstranden tot hoge bergen in het binnenland. Kom en ontdek het vanaf Camping Sagone!

Overige information van deze accommodatie

Camping Sagone
Frankrijk Corsica Corse-du-Sud Vico Sagone

70 Route de Vico, 20118 Sagone

Engels, Frans, Italiaans

Contactformulier

Blurred map of Europe