Camping Sites et Paysages Kanopée Village

Camping Kanopée Village in Trévoux gelegen aan een rivier op nog geen 30 km van Lyon in het departement Ain in de regio Rhône-Alpes. De camping biedt kampeerplaatsen en de verhuur van mobile homes en huizen op houtenpalen. De camping beschikt over een ligweide, zwemparadijs met glijbanen. De camping is ideaal voor een tussenstop, camperaars en vakantie met het hele gezin. Voor de kinderen is er een speeltuin. Daarnaast beschikt Camping Kanopée Village over een volleybalveld, sauna en stoombad. In het hoogseizoen kunt u gebruik maken van de vers broodservice en het animatieprogramma (voor jong en oud).

Overige information van deze accommodatie

Camping Sites et Paysages Kanopée Village
Frankrijk Rhône-Alpes Ain Trévoux

Rue Robert Baltie, 01600 Trévoux

Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Onze score

    De algemene indruk van de camping is voldoende. De eetgelegenheid is beperkt. Op kindvriendelijkheid scoort de camping voldoende. Het sanitair en zwembad zijn ruim voldoende. Hoe heeft u deze accommodatie ervaren? Uw mening telt. Geef uw mening en help andere bezoekers bij hun keuze.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe