Algemene gegevens

Staanplaatsen: 176
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 50 ha
Hoogte: 70 m

Camping Le Colombier

Camping Le Colombier in Saint Martin-Lars en Sainte-Hermine is een rustige naturistencamping gelegen in de Pays-de-la-Loire in het zuiden van de Vendée vlakbij de Atlantische kust en de prachtige fijne zandstranden. Het verwarmde zwembad en de jacuzzi bieden ontspanning voor iedereen die van water houdt. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het domein van 50 hectare tussen heerlijk geurende bloemen en planten. Breng uw vakantie door in tent, caravan of camper op een van de ruime plaatsen en maak gebruik van de goedonderhouden sanitairruimtes. Er is ook ecologisch sanitair. Het is ook mogelijk om te verblijven in een van de mobil-homes of ingerichte tenten. Elke accommodatie is voorzien van tuinmeubilair om lekker op uw eigen terras te genieten van de zon. Loop ’s ochtends even langs de campingwinkel voor vers brood en Franse lekkernijen. Het verwarmde en verlichte zwembad met peuterbadje is de centrale plek op de camping waar iedereen bij elkaar komt. In het welnesscenter vindt u een sauna, jacuzzi en een hammam. Massage en reikibehandelingen zijn verkrijgbaar op reservering. Na ontspanning is het tijd voor actie in het fitnesspark op camping Le Colombier. Kinderen springen in de rondte op de trampoline. Het hele gezin vermaakt zich tijdens volleybal, jeu de boules en tafeltennis. De camping organiseert zelf verschillende activiteiten zoals een kookworkshop en sportieve toernooien, maar ook de campinggasten kunnen zelf activiteiten organiseren.

Naturistencamping Le Colombier in de Vendée

De prachtige Vendée is uitstekend te ontdekken per auto via het parcours: Fiefs Vendéens de Chantonnay, Mareuil, Vix et Pisotte. Zo komt u onder andere langs de wijngaarden van Mercier en Domaine Coirier en Maison Mourat. Op een uur rijden van camping Le Colombier bevindt zich een naturistenstrand La Terrière à la Tranche sur Mer. In het stadje Luçon bewondert u de kathedraal, het museum Kamok, een likeur, en de tuin van Dumaine.

We hebben een aantal opties voor Centre de Vacances Naturiste le Colombier voor je op een rijtje gezet:

Centre de Vacances Naturiste le Colombier

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Martin-Lars-en-Sainte-Hermine

85210 Saint-Martin-Lars en Sainte-Hermine

+33 (0)2 51 27 83 84
Engels, Frans
begin april - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.