Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 50 m

Camping Château de la Rolandière

Camping Château de la Rolandière is een stijlvolle kasteelcamping in een landelijke omgeving in het centrum van Frankrijk in de Indre-et-Loire (Centre). Prachtige kastelen, een riante boomgaard en lekker ontspannen in het zwembad.

In de boomgaard liggen de schaduwrijke kampeerplaatsen met en zonder elektriciteitsaansluiting. Naast kamperen kunt u hier ook verblijven in gastenkamers en de gemoedelijke chalets. Camping Château de la Rolandière beschikt over een restaurant en ontbijt is op reservering. Verblijft u in een gastenkamer dan is het ontbijt gratis.

Voor plezier en ontspanning gaat u naar het zwembad, de minigolfbaan of de recreatieruimte. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje. Wilt u aan uw conditie blijven werken, dan kunt u gebruikmaken van de goed uitgeruste fitnessruimte. Ook is er een tafelvoetbal- en tennistafel voor uren speelplezier.

Kasteelcamping Château de la Rolandière

Camping Château de la Rolandière is een ideaal vertrekpunt voor mooie wandel- en fietstochten in de omgeving. Houdt u van kastelen bezichtigen dan verblijft u op de juiste plek. Bezoek het kasteel van Ussé of het kasteel Villandry en haar prachtige tuinen. Uitstapjes met het hele gezin maakt u onder andere naar de attractieparken Le Puy du Fou en Futuroscope.

We hebben een aantal opties voor Château de la Rolandière voor je op een rijtje gezet:

Château de la Rolandière

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Trogues

37220 Trogues

+33 (0)2 47 58 53 71
Duits, Engels, Frans, Spaans
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.