Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 85
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 1,6 ha

Rustige camping de la Chevrette in de Bourgogne

Camping de la Chevrette in Digoin is een rustige camping in het zuiden van de Bourgogne gelegen bij de rivier de Loire in Saône-et-Loire. De ideale camping voor iedereen die houdt van rust en de natuur.

De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en liggen op het met gras begroeide kampeerterrein. Het is mogelijk om een plek te boeken met elektriciteitsaansluiting en een waterpunt in de buurt. Naast traditioneel kamperen kunt u ook een vakantie boeken in een chalet of mobilhome die van alle gemakken is voorzien. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden en er is een babyruimte. Op het terrein vindt u een kleine snackbar en een bar. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi op de camping.

Vanaf camping de la Chevrette maakt u prachtige kanotochten op de rivier de Loire. U kunt kiezen uit een tocht van twee uur, een halve dag of een tocht van meerdere dagen. Liever met z’n twee in een kano? Ook dat kan. De camping beschikt ook over een zwembad met rondom ligstoelen en parasols. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en op het springkussen.

Vakantie in de Bourgogne bij camping de la Chevrette

Rondom camping de la Chevrette maakt u mooie fietstochten en ontdekt u het prachtige landschap. Beklim de heuvels en geniet van het uitzicht. Maak een boottocht op de rivier de Loire of huur zelf een boot en trek er op uit. In de buurt kan men paardrijden, musea bewonderen en er zijn attactieparken en dierentuinen voor een leuke dagje uit met het hele gezin.

We hebben de beste opties voor Camping de la Chevrette voor je op een rijtje gezet:

Camping de la Chevrette

Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Digoin

41 rue de la Chevrette, 71160 Digoin

0033 (0)3 85 53 11 49
Duits, Engels, Frans, Italiaans
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.