Camping des Hautes Grées in Erquy is een groene camping tegenover Cap Fréhel op 400 meter van het strand aan de Côtes d’Armor in Bretagne.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 177
Huuraccommodaties: 33
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping des Hautes Grées

Camping des Hautes Grées in Erquy is een groene camping tegenover Cap Fréhel op 400 meter van het strand aan de Côtes d’Armor in Bretagne. De camping heeft een boordevol activiteitenprogramma en ideaal gelegen bij zee.

De afgebakende kampeerplaatsen verschillen in grootte en liggen verspreid over het vlakke en met gras begroeide kampeerterrein. Sommige plekken beschikken over een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen kunt u ook mobilhomes boeken op deze camping. De huuraccommodaties bestaan uit een ingerichte keuken, badkamer en terras. U kunt gratis gebruikmaken van een WiFi-verbinding. Verder is er een campingwinkel en kunt u afhaalmaaltijden bestellen.

Op camping des Hautes Grées hoeft u zich geen enkel moment te vervelen. Er is een verwarmd zwembad en voor de kleintjes een apart peuterbadje. Totale ontspanning vindt u in de sauna en in de hammam. Om in vorm te blijven bent u welkom in de fitnesszaal met verschillende fitnessapparaten. Ook kunt u aquagymlessen volgen in het zwembad. Voor kinderen is er een recreatieruimte met televisie, een speeltuin met leuke speeltoestellen en een Kids Club in de ochtend en in de avond.

Groene camping des Hautes Grées

Rondom camping des Hautes Grées vindt u verschillende bezienswaardigheden. Ilot de Saint Michel ligt op 500 meter van de camping en is verbonden met het vasteland door een aantal grote keien. Vanaf cap d’Erquy heeft u een prachtig uitzicht over de baai van Erquy en ziet u de mooiste zonsondergangen. Cultuurliefhebbers bezoeken het kasteel van Bienassis waar u in de zomer ook de binnenkant van kunt bekijken.

We hebben de beste opties voor Camping des Hautes Grées voor je op een rijtje gezet:

Camping des Hautes Grées

Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Erquy

123 rue Saint Michel, Les Hôpiteaux, 22430 Erquy

0033 (0)2 96 72 34 78
Engels, Frans
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.