Algemene gegevens

Staanplaatsen: 127
Huuraccommodaties: 45
Kampeerterrein: 7 ha

Camping Domaine Arleblanc

Camping Domaine Arleblanc in Rosières is een familiecamping aan de oevers van de rivier La Beaume in het zuiden van de Ardèche in de Rhône-Alpes. Van minigolf tot volleybal: er is volop te beleven op deze camping. De kampeerplaatsen liggen in de schaduw en zijn geschikt voor tenten en caravans. Elke plek is voorzien van een elektriciteitsaansluiting en in de buurt van een waterpunt. In de sanitairblokken wordt gebruik gemaakt van warm water verwarmd via zonnepanelen. Er zijn afhaalmaaltijden zoals frietjes en pizza en er bestaat de mogelijkheid om te ontbijten of halfpension te boeken op deze camping. In de zomer is het heerlijk vertoeven aan het zwembad met ligstoelen rondom het bad. Fit blijven doet u tijdens de aquagymlessen. Op de tennisbaan kunt u een balletje slaan of meedoen aan een toernooi. Verder is er op camping Domaine Arleblanc volleybal, minigolf, een speeltuin en organiseert de camping leuke animatie en activiteiten tijdens het hoogseizoen.

Camping Domaine Arleblanc in de Ardèche

Vanaf camping Domaine Arleblanc heeft u direct toegang tot de rivier La Beaume waar u kunt genieten van de zon op de mooie rotsen terwijl de kinderen zich vermaken met het bouwen van zandkastelen op het aangelegde strandje. Op minder dan 20 minuten van de camping vindt u de mooiste dorpjes van de Ardèche: Balazuc, La Beaume, Voguë, Banne en Naves. Maak ook een mooie tocht door de Gorges de l’Ardèche en de Pont d’Arc.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Domaine Arleblanc bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15,50 €22,50 €29,00 per dag
Extra persoon €4,50 €5,50 €7,50 per dag
Extra persoon 2-12 jaar €2 €2,50 €3,50 per dag
Huisdieren €0,00 €0,00 €1,50 per dag
Gîte 1/2 personen €430 €430 €550 per week
Gîte 3/4 personen €470 €470 €580 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Domaine Arleblanc

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Rosières

07260 Rosières

+33 (0)4 75 39 53 11
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind maart - eind oktober

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Voor ons een terugkerend bestemming

    Dit is een thuiskomen, vriendelijk beheer door familie met een echte patron. Goed sanitair waar steeds weer vernieuwd wordt. Ligging in een mooi en rustig dal wat smaller wordt en iets verderop zelfs een heel mooie Gorge heeft en daarna uitkomt in de Ardeche. Ruime plaatsen met schaduw. Camping is een langgestrekt landgoed met veel kastanjebomen. Veel leuke plaatsen op korte afstand, ook de echte bergen waar je Mooi kunt wandelen en fietsen. Voor ons een terugkerend bestemming.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.