Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 60
Kampeerterrein: 7 ha

Domaine de Bellevue

Camping Domaine de Bellevue in Saint-Christophe-du-Ligneron is een familiecamping aan twee vismeren die het gehele jaar geopend is in de Vendée in de Pays-de-la-Loire. Een mooie camping om te vissen; visspullen zijn te koop in de campingwinkel. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Ze zijn ruim en afgebakend, daarnaast beschikken ze over een afvalwaterafvoer en een elektriciteitsaansluiting. Het sanitairgebouw is toegankelijk voor mindervaliden een beschikt over een aparte babyruimte. Ook verhuurt de camping stacaravans, ingerichte tenten en chalets voor iets meer luxe. Er is een broodservice gevestigd in de campingwinkel en in de snackbar haalt u lekkere afhaalmaaltijden. Zwemmen in water met een temperatuur tussen de 28 en 30 graden kan op camping Domaine de Bellevue. Het zwembad is namelijk verwarmd en overdekt. Voor de kleinetjes is er een peuterbadje. Kinderen leven zich uit in de speeltuin, kijken dieren in de kinderboerderij en springen op de trampoline. Ook is er een jeu de boulesbaan, beachvolley en een recreatieruimte met televisie, biljart en tafelvoetbal.

Kamperen in de Vendée

Op nog geen 20 kilometer van camping Domaine de Bellevue ligt het indrukwekkende kasteel Renaissance in Apremont. In de zomer organiseert de camping elke week een uitje naar Planète Racing waar men kan jetskiën, een rondje maken op de bananenboot of met de segway kan crossen. Op een unieke fiets de Vendée verkennen? Maak een ritje op de Vélo Rail de Commequiers.

Domaine de Bellevue

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Christophe-du-Ligneron

Bellevue du Ligneron, 85670 Saint-Christophe-du-Ligneron (Frankrijk)

+33 (0)2 51 93 30 66
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.