Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 150 m

Domaine de Chadeyron

Camping Domaine de Chadeyron in Lagorce is een kleine camping in een natuurlijke en wilde omgeving op een kleine heuvel in de Ardèche in de Rhône-Alpes. De camping beschikt over een prachtig uitzicht en is een rustige plek om vakantie te vieren. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten en caravans en beschikken over een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een mobilhome die van alle gemakken is voorzien. De huuraccommodatie beschikt over een overdekt houten terras en een mooi uitzicht op het platteland. Er is een campingwinkel aanwezig met lokale producten. De broodservice zorgt voor dagelijks vers brood en Franse croissants. Verder is er een bar, een ijsbar, een snackbar en kunt u kranten kopen op de camping. Camping Domaine de Chadeyron organiseert in de zomer gezellige animatie zoals themadiners, muzikale avonden en goochelshows. Ook is er een omheind zwembad waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Rondom het zwembad staan ligstoelen. Voor de kleintjes is er een speeltuin. Op de kinderboerderij kunnen kinderen de dieren aaien en voeren. Sportliefhebbers zijn te vinden bij de tafeltennis, de jeu de boulesbaan of op het sportterrein waar men kan volleyballen, badmintonnen en voetballen.

Kamperen in de Ardèche

Vanaf camping Domaine de Chadeyron kunt u sportieve uitstapjes maken. Zo maakt u mooie afdalingen op de rivier in een kano of kajak. Een dagje speleologie, bergklimmen en via ferrata is ook mogelijk. Een speciale gids maakt bergwandelingen samen met u of u kiest voor een ritje op de mountainbike. Lagorce ligt vlakbij de Gorges de l’Ardèche die u zeker niet mag missen. Ook le Pont d’Arc is een aanrader tijdens uw vakantie in het zuiden van Frankrijk.

We hebben de beste opties voor Domaine de Chadeyron voor je op een rijtje gezet:

Domaine de Chadeyron

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Lagorce

07150 Lagorce

0033 (0)4 75 88 04 81
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
april - half oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.