Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 30
Kampeerterrein: 32 ha

Domaine de la Noue des Rois

Camping Domaine de la Noue des Rois is een fraai gelegen familiecamping met zwembad in Frankrijk aan een rivier in het departement Champagne-Ardenne / Aube. De camping is mooi en ruim en heet u welkom op een terrein van 32 hectare waar u volop kunt genieten van de lucht van de Aubois en onze 5 vijvers, waaronder een van 8 hectare. Niet ver van de stad vind je een 100% natuurlijke sfeer, waar je heerlijk kunt ontspannen. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende activiteiten te beoefenen zoals tennis, minigolf, jeu de boules en, tot grote vreugde van de kinderen, een speeltuin met schommel en glijbaan. Domaine de la Noue des Rois beschikt ook over een verwarmd waterpark (glijbaan, balneotherapie). Perfect om een heerlijke vakantie, ontspanning en plezier te combineren!

Ruime kampeerplaatsen en stacaravans

De camping in Frankrijk heeft en biedt diverse locaties met stroom en verhuur met een maximale capaciteit van 6 personen afhankelijk van het type stacaravan. Uiteraard kunt u deelnemen aan onze avonden en maaltijden met diverse thema’s volgens het rooster, de leuke camping zal jong en oud aanspreken. Je kunt ook vers brood en taartjes kopen op de camping, wat is een betere manier om de dag goed te beginnen? Omdat we 8 km van de dichtstbijzijnde stad liggen, bieden we u een kleine supermarkt en als u niet weet wat u moet eten, geen paniek, we hebben ook een restaurant op de camping (crêperie) waar u de heerlijke maaltijden kunt proeven. Om nog maar te zwijgen over de bar bij het zwembad waar je een drankje kunt krijgen en afhaalmaaltijden kunt bestellen. Genoeg om een ​​heerlijke vakantie door te brengen!

Een ideale geografische ligging …

Onze camping bevindt zich in de Champagne-Ardenne, op een plek waar de geschiedenis van de Champagne de rijkdom van een cultureel en gastronomisch erfgoed ontmoet. U zult vele activiteiten rond wijntoerisme kunnen vinden die het vlaggenschip product van de regio benadrukken: champagne en een bezoek brengen aan de middeleeuwse steden Troyes en Provins. De toegang is gemakkelijk, aangezien onze camping vlakbij de D619 ligt, de departementale weg die ze met elkaar verbindt. Onze camping staat volledig tot uw beschikking en heet u van harte welkom!

We hebben een aantal opties voor Domaine de La Noue des Rois voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €22 €27 €35 per nacht
Stacaravan 4p €390 €444 €798 per week

Domaine de La Noue des Rois

Frankrijk Champagne-Ardenne Aube Saint-Hilaire-sous-Romilly

Chemin des Brayes, 10100 Saint-Hilaire-sous-Romilly

+33325244160
Engels, Frans
01/01 au 31/12

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.