Alle foto's

Domaine Les Goulets

Domaine Les Goulets in Parsac-Rimondeix is een charmante camping in de Creuse. De ligging van de kleine camping en de prachtige oude gebouwen geven het geheel een sprookjesachtige uitstraling. Op ons terrein vind je verschillende kleine overloopbeekjes en een meertje. Hierdoor is het terrein erg aantrekkelijk voor veel vogels en dieren maar ook de mens kan hier zijn hart ophalen. Het terrein is bijna 6 hectare met veel groen en de omliggende landerijen zorgen elk seizoen voor een andere uitstraling.

Ingerichte tenten, gîte en chambre d’hôtes

We bieden ingerichte sibley bell tenten met een buitenkeuken, ruime kampeerplekken, een twee persoons gîte en chambre d’hôtes. Voor de kinderen is er een speelschuur, voetbalveld, schommel, trampoline en natuurlijk ons meertje. Je kunt gebruik maken van onze broodservice, gezellig aan tafel schuiven als je geen zin hebt om te koken en genieten van kampvuuravonden. Kortom de ideale combinatie tussen rust en gezelligheid en de perfecte uitvalbasis voor uw ontdekkingstocht door de Creuse!

Vakantie in de Creuse bij Domaine Les Goulets

Het departement Creuse bied je een mooie groene omgeving met veel mooie uitzichten, meren in overvloed, kastelen en kerken, leuke dorpjes en steden. Genoeg te beleven voor iedereen. Onze directe omgeving bestaat uit landerijen. Het domaine is gesitueerd aan een doodlopende weg met de eerste buren op 1,5 km afstand. Vanaf het terrein kunt u uren ronddwalen over het Franse land en genieten van het heuvelachtige landschap, de mooie uitzichten en kabbelende beekjes.

Activiteiten in de omgeving van Les Goulets

Het is een ideaal gebied om te wandelen, fietsen of mountainbiken. Het dichtstbijzijnde dorpje met bakker zit op 1,8 km. De supermarkt en restaurant op 8 km en wil je een dag heerlijk gaan shoppen dan zijn er diverse mogelijkheden op 20-30 minuten afstand. En of je nu een meer zoekt waar je heerlijk kan zwemmen met een waterparadijs voor de kinderen, een meer om te watersporten, vissen of juist een meer om relaxed te wandelen in een natuurgebied, ze zijn allemaal te vinden in de omgeving. Je kijkt je ogen uit in de Creuse!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Domaine Les Goulets voor je op een rij gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Omschrijving Laagseizoen Middenseizoen Peak season Stay
Kampeerplaats € 20,- - € 20,- Per nacht
Kampeerplaats met elektra € 26,- - € 26,- Per nacht
Extra persooon € 5,- - € 5,- Per nacht
Kinderen tot 15 jaar € 3,50 - € 3,50 Per nacht
Sibley bell tent 4 personen € 95,- - € 95,- Per nacht
Gîte 2 personen € 450,- - € 450,- Per week
Chambre d'hôtes € 75,- € 75,- € 75,- Per nacht
Domaine Les Goulets
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Creuse Parsac-Rimondeix

2, les goulets 23140 Parsac-Rimondeix

Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - half oktober

Contactformulier

Blurred map of Europe