Alle foto's

Flower Camping L’abri-Côtier

Flower Camping L’abri-Côtier in Saint-Nazaire-sur-Charente is een familiecamping met zwembad op slechts 3 km van het strand in de Charente-Maritime (Nouvelle-Aquitaine). Bij Camping L’Abri-Côtier kun je stacaravans, loggia’s en chalets huren evenals kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Een verblijf op deze campin gis ideaal voor een vakantie in Frankrijk in de buurt van La Rochelle, met het gezin, voor een weekendje met vrienden of om een huurwoning te boeken voor een kuur in de thermen van Rochefort. Huisdieren zijn toegelaten op de camping en in de huurwoningen.

Verwarmd zwembad en fietsverhuur

De Flower Camping heeft een overdekt en verwarmd zwembad en beschikt over tal van services en ontspanningsmogelijkheden: wifi, fietsverhuur en speeltuin. In het hoogseizoen kun je voor een hapje en een drankje terecht in de snackbar, bar en voor inkopen in de kleine winkel. Er worden tevens activiteiten en gastronomische thema-avonden aangeboden.

Omgeving Charente-Maritime

Flower Camping L’Abri-Côtier is de kampeerbestemming voor een ontspannende vakantie in Charente-Maritime. Je verblijft vlakbij de mooiste toeristische plaatsen van Charente-Maritime: La Rochelle, Marennes, de îles d’Oléron, Aix, Madame en Fort Boyard en de badplaatsen Royan, Châtelaillon-Plage.

Fort Boyard en eilanden voor de kust

De 3 sterren camping is een uitgelezen vertrekpunt om kennis te maken met de Charente-Maritime: tochtje op zee naar het Fort Boyard, een trip naar de eilanden voor de kust, bezoek aan het Aquarium van La Rochelle en van de zoo van la Palmyre, lekker gaan zwemmen en zonnebaden op het strand, lange tochten te voet of met de fiets, bezoek aan het culturele en natuurpatrimonium. En er zijn nog veel meer redenen om uw vakantie op de camping l’Abri-Côtier te komen doorbrengen!

Overige information van deze accommodatie

Flower Camping L’abri-Côtier
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Charente-Maritime Saint-Nazaire-sur-Charente

26 la Bernardière, 17780 Saint-Nazaire-sur-Charente

Engels, Frans

Contactformulier

Blurred map of Europe