Alle foto's

Camping Héliomonde

Camping Héliomonde in Saint-Chéron is een rustige naturistencamping in een groot bos vol flora en fauna in de Essonne in Ile-de-France. Liefhebbers van sport en zwemmen hebben de juiste camping gevonden.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Ook zijn er bungalows, mobilhomes, ingerichte tenten en boomhutten te huur op de camping. U kunt kiezen tussen accommodaties met of zonder sanitair. Voor mindervaliden zijn er speciaal aangepaste accommodaties. Lunchen en dineren is mogelijk in het restaurant, maar u kunt ook afhaalmaaltijden bestellen en ‘thuis’ eten.

Camping Héliomonde biedt een breed palet aan activiteiten. Er zijn drie tennisbanen en tennismateriaal kunt u huren bij de receptie. In de zomermaanden worden er wedstrijden gehouden op het volleybal-, voetbal- en basketbalveld. Voor kinderen is er een overdekte ruimte met tafeltennis en tafelvoetbal. Ook is er een speeltuin en een verwarmd zwembad.

Naturistencamping Héliomonde in Île-de-France

In de omgeving van camping Héliomonde zijn er mooie routes uitgestippeld die u te voet kunt volgen om zo de omgeving te ontdekken. Huur een fiets bij de receptie voor zowel kinderen als volwassenen en trek er met het hele gezin op uit. De camping is vlakbij de Franse hoofdstad Parijs met haar prachtige bezienswaardigheden. Bezoek ook de kathedraal van Chartres en niet te vergeten Disneyland Parijs.

Overige information van deze accommodatie

F4N Héliomonde
Frankrijk Île-de-France Essonne Saint-Chéron

Route de la Petite Beauce, 91530 Saint-Chéron

Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe