Alle foto's

Homair Le Lac des Vieilles Forges

Camping Le Lac des Vieilles Forges in Les Mazures is een natuurcamping te midden van een bos in de Ardennen op 200 meter van een groot meer in de Champagne-Ardennen. De camping ligt aan een zandstrand bij een meer met veel recreatiemogelijkheden. De kampeerplaatsen van Le Lac des Vieilles Forges liggen in de schaduw en zijn gebouwd op terrassen. De plaatsen zijn eruim en afgebakend voor voldoende privacy. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een mobilhome, chalet of huisje. Op de camping vindt u een broodservice, een snackbar en een bar. Ook is er een campingwinkel aanwezig gedurende het hoogseizoen. U kunt gebruikmaken van de WiFi-verbinding en bij de receptie staat een computer. Op campingLe Lac des Vieilles Forges kunt u volleyballen. Ook is er een sportterrein waar u verschillende balspelen kunt beoefenen. Er is op de camping zelf geen Kids Club aanwezig, wel kunt u uw kinderen inschrijven bij het recreatiecentrum bij het meer. Wilt u graag in vorm blijven tijdens uw vakantie? Maak dan gratis gebruik van het trainingscircuit bij de camping.

Vakantie in de Franse-Ardennen

Bezoek met de hele familie het dierenpark Saint Laurent waar ze bokken, geiten en herten kunnen bewonderen. In samenwerking met Cim’escale kunt u klimmen in de bomen en in contact komen met de natuur. Ook zijn er vanaf de camping mooie routes te rijden met paard in de bossen van de Ardennen. Een bezoekje aan de authentieke dorpjes in de buurt en de middeleeuwse stadjes mogen niet ontbreken tijdens uw vakantie in Frankrijk.

Overige information van deze accommodatie

Homair Le Lac des Vieilles Forges
Frankrijk Grand-Est Ardennes Les Mazures

08500 Les Mazures

Duits, Engels, Frans
half april - half september

1 review

Schrijf een review
  1. Erg veel lawaai

    Erg veel lawaai van de bar/restaurant qua muziek, te horen de hele avond over de camping behoorlijk hard. En elke avond het zelfde deuntje. Dat is het grootste minpunt van de camping.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe