Camping Les Vieilles Forges in Les Mazures is een natuurcamping te midden van een bos in de Ardennen op 200 m van een groot meer in de Champagne-Ardennen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 300
Huuraccommodaties: 58
Kampeerterrein: 12 ha
Hoogte: 300 m

Homair Le Lac des Vieilles Forges

Camping Le Lac des Vieilles Forges in Les Mazures is een natuurcamping te midden van een bos in de Ardennen op 200 meter van een groot meer in de Champagne-Ardennen. De camping ligt aan een zandstrand bij een meer met veel recreatiemogelijkheden.

De kampeerplaatsen van Le Lac des Vieilles Forges liggen in de schaduw en zijn gebouwd op terrassen. De plaatsen zijn eruim en afgebakend voor voldoende privacy. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een mobilhome, chalet of huisje. Op de camping vindt u een broodservice, een snackbar en een bar. Ook is er een campingwinkel aanwezig gedurende het hoogseizoen. U kunt gebruikmaken van de WiFi-verbinding en bij de receptie staat een computer.

Op campingLe Lac des Vieilles Forges kunt u volleyballen. Ook is er een sportterrein waar u verschillende balspelen kunt beoefenen. Er is op de camping zelf geen Kids Club aanwezig, wel kunt u uw kinderen inschrijven bij het recreatiecentrum bij het meer. Wilt u graag in vorm blijven tijdens uw vakantie? Maak dan gratis gebruik van het trainingscircuit bij de camping.

Homair Le Lac des Vieilles Forges, vakantie in de Franse Ardennen

Bezoek met de hele familie het dierenpark Saint Laurent waar ze bokken, geiten en herten kunnen bewonderen. In samenwerking met Cim’escale kunt u klimmen in de bomen en in contact komen met de natuur. Ook zijn er vanaf de camping mooie routes te rijden met paard in de bossen van de Ardennen. Een bezoekje aan de authentieke dorpjes in de buurt en de middeleeuwse stadjes mogen niet ontbreken tijdens uw vakantie in Frankrijk.

Reserveren en verhuur

Homair Le Lac des Vieilles Forges kunt u reserveren bij de camping op de website en boeken bij:

Homair – Le Lac des Vieilles Forges

Frankrijk Champagne-Ardenne Ardennes Les Mazures

08500 Les Mazures

+33 (0)3 24 40 17 31
Duits, Engels, Frans
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.