Algemene gegevens

Staanplaatsen: 49
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 8 ha
Hoogte: 300 m

Camping La Croix du Bois Sacker

Camping La Croix du Bois Sacker is een rustige familiecamping op een terrein van 8 hectare in een bosrijke omgeving op het Lotharingse platteland. Zowel op de camping als in de directe omgeving zijn er leuke activiteiten voor het hele gezin. Camping La Croix du Bois Sacker beschikt over ruime plaatsen voor caravans en tenten welke deels schaduwrijk zijn door de hoge bomen die verspreid staan over het terrein. Vermaak vindt u in de vorm van een jeu de boulesbaan, een voetbal- en volleybalveld en een tennisbaan. Voor kinderen is er een speelterrein en een tafeltennistafel. Liefhebbers van vissen kunnen een hengel uitgooien op een afzonderlijk gedeelte in het meer.

Flora en fauna in Lotharingen

In de omgeving van camping La Croix du Bois Sacker zijn volop activiteiten te vinden. Ga met het gezin naar Parc Walygator of naar het wildpark Sainte-Croix en ontdek de prachtige flora en fauna van Lotharingen. Cultuurliefhebbers bezoeken de kathedraal van Metz waar u ook heerlijk een drankje kunt nuttigen in de vele restaurantjes. In Amnéville vindt u een dierentuin en een indoorskibaan.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19,50 €19,50 €19,50 per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Kinderen tot 12 jaar €3 €3 €3 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Stacaravan 4 personen €165 €600 €930 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en elektriciteit.
  • Huuraccommodaties: o.b.v. 4 personen vanaf € 300,00 tot € 450,00 per week.

Camping La Croix du Bois Sacker

Frankrijk Lorraine Moselle Burtoncourt

D53a
57220 Burtoncourt

+33 (0)3 87 35 74 08
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.