Alle foto's

La Ferme De Sirguet

La Ferme De Sirguet in Monsac is een klein en luxe vakantiedomein in het hart van de Périgord. Het vakantiedomein is oorspronkelijk een familieboerderij waar het gezin al meer dan 30 jaar woont. Inmiddels heeft de tweede generatie het roer overgenomen en kun je op de boerderij overnachten in bijzondere accommodaties. Op het vakantiedomein zijn pipowagens en luxe boomhutten te huur, geschikt voor 2 tot 5 personen. Alle accommodaties zijn voorzien van een eigen badkamer en verwarming, waardoor ze zowel in zomer als winter een fantastische plek zijn om te verblijven. Kom gezellig met vrienden, met z’n tweeën of met het hele gezin, want op het vakantiedomein is voor iedereen genoeg te beleven. De kinderen zijn dol op de boerderijdieren die op het domein rondlopen en jong en oud beleven plezier aan het overdekte zwembad.

Boomhut huren in de Dordogne

Op het vakantiedomein zijn 4 pipowagens en 5 boomhutten te huur. Ze liggen op een rustig terrein aan een bosrand en worden gedeeltelijk beschut door de bomen. De hutten zijn ontworpen met aandacht voor het milieu. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en volledig recyclebaar! De 5 boomhutten liggen op een hoogte van 4 à 5 meter en zijn voorzien van alle comfort. Ze hebben allemaal een eigen terras met tuinmeubilair en de bedden zijn bij aankomst al voor je opgemaakt. Luxer wordt het niet! Of toch wel? Sommige accommodaties beschikken namelijk ook nog eens over een eigen jacuzzi of sauna. Ideaal voor een romantische vakantie met je partner of gewoon om helemaal tot ontspanning te komen in de natuur.

Ontdek de rijkdommen van de Périgord

De ligging van La Ferme De Sirguet tussen Bergerac en Sarlat stelt je in staat om alle rijkdommen van de Périgord te ontdekken. Het vakantiedomein ligt in een rustige omgeving, ver weg van de drukte en het lawaai van de grote steden. De locatie stelt je in staat om te ontsnappen aan de hectiek van alledag en je weer helemaal op te laden met nieuwe energie. Het vakantiedomein is genesteld in de regio genaamd ‘Pays des Bastides’, waar je pittoreske middeleeuwse dorpjes en gastronomische markten vindt. In de groene omgeving kun je goed wandelen, mountainbiken en paardrijden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor La Ferme De Sirguet voor je op een rij gezet:

La Ferme De Sirguet
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Bergerac Monsac

Sirguet, 24440 Monsac

Contactformulier

Blurred map of Europe