Alle foto's

Camping La Grivelière in Drôme

Camping La Grivelière is een kleinschalige familiecamping gelegen in het hart van de heuvels van de Drôme (Rhône-Alpes) aan de oever van een beekje tussen het groen. Breng uw vakantie door aan het water, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin en het pierenbad.

De grote schaduwrijke kampeerplaatsen op camping La Grivelière in Drôme geven u veel privacy. Op de camping genieten kinderen van de talrijke activiteiten zoals de grote speeltuin, de zwembaden en natuurlijk een peuterbadje. Bij de snackbar kunt u terecht voor een hapje en een drankje en heerlijke pizza’s uit de houtskooloven.

Familiecamping La Grivelière in Drôme

Camping La Grivelière ligt in de Drôme in de Rhône-Alpes, een mooie omgeving om met het hele gezin leuke uitstapjes te maken. Voor wie van cultuur houdt bezichtigt het paleis van postbode Cheval of een van de vele musea. De grotten in Choranche en het natuurpark les Chambarans zijn ook een bezoekje waard. Wijnliefhebbers maken een mooie toer door de wijngaarden van Hermitage en sluiten het dagje natuurlijk af met een wijnproeverij. Sportievelingen bezoeken een van de watercentra voor een dagje surfen of een andere watersport.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Grivelière
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Drôme Montrigaud

26350 Montrigaud

Engels, Frans, Spaans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe