Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Kampeerterrein: 8 ha

Camping La Plage des Templiers

Camping La Plage des Templiers in Vallon Pont d’Arc is een naturistencamping gelegen aan een rivier in de Ardèche te midden van de natuur in de Rhône-Alpes. U geniet hier van de natuur, het enorm grote strand aan de rivier de Ardèche en de prachtige grotten.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en voorzien van een elektriciteitsaansluiting. De plekken liggen beschut in de schaduw. Er is een terras met barretje waar u gratis gebruik kunt maken van een WiFi-verbinding. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de bungalows of luxe lodgetenten.

Camping La Plage des Templiers biedt een verschillende activiteiten om u een onvergetelijke vakantie in Frankrijk te bezorgen. Zo kunt u hier jeu de boules spelen, tafeltennissen en volleyballen.

Naturistencamping La Plage des Templiers in de Ardèche

Daarnaast is camping La Plage des Templiers een waar walhalla voor liefhebbers van kanoën, kajakken en wandelen. De rivier de Ardèche is een uitstekend startpunt om per kano of kajak de regio en de wonderschone natuur van de Rhône-Alpes te ontdekken. Maak alleen of in een groepje fantastische wandelingen waarbij u geniet van het uitzonderlijke uitzicht, de prachtige bossen en verfrissende beekjes. Een ideaal vakantieoord voor natuurliefhebbers.

We hebben een aantal opties voor Camping La Plage des Templiers voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25,00 €30,00 €36,00 per nacht
Extra persoon €8 €10 €12 per dag
Extra persoon tot 12 jaar €2 €6 €8 per dag
Old Caraïbes 4 personen €50 €50 €65 per nacht
Muscade 4 personen €54,00 €59,00 €74,00 per nacht
Lodge Amazone 5 personen €69 €79 €96 per nacht
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, camper of caravan.

Camping La Plage des Templiers

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vallon Pont d'Arc

Route des Gorges de l’Ardeche, 07150 Vallon Pont d’Arc

+33 (0)4 75 04 28 58
Engels, Frans
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.