Meer foto's

Camping La Plage des Templiers

Camping La Plage des Templiers in Vallon Pont d’Arc is een naturistencamping gelegen aan een rivier in de Ardèche te midden van de natuur in de Rhône-Alpes. U geniet hier van de natuur, het enorm grote strand aan de rivier de Ardèche en de prachtige grotten.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en voorzien van een elektriciteitsaansluiting. De plekken liggen beschut in de schaduw. Er is een terras met barretje waar u gratis gebruik kunt maken van een WiFi-verbinding. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de bungalows of luxe lodgetenten.

Camping La Plage des Templiers biedt een verschillende activiteiten om u een onvergetelijke vakantie in Frankrijk te bezorgen. Zo kunt u hier jeu de boules spelen, tafeltennissen en volleyballen.

Naturistencamping La Plage des Templiers in de Ardèche

Daarnaast is camping La Plage des Templiers een waar walhalla voor liefhebbers van kanoën, kajakken en wandelen. De rivier de Ardèche is een uitstekend startpunt om per kano of kajak de regio en de wonderschone natuur van de Rhône-Alpes te ontdekken. Maak alleen of in een groepje fantastische wandelingen waarbij u geniet van het uitzonderlijke uitzicht, de prachtige bossen en verfrissende beekjes. Een ideaal vakantieoord voor natuurliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

Controleer beschikbaarheid & prijzen
We hebben de beste opties voor Camping La Plage des Templiers voor je op een rij gezet:

Camping La Plage des Templiers
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vallon-Pont-d'Arc

Route des Gorges de l’Ardeche, 07150 Vallon Pont d’Arc

Engels, Frans
mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe