Algemene gegevens

Staanplaatsen: 119
Huuraccommodaties: 21
Kampeerterrein: 2,3 ha

Camping La Tour Fondue

Camping La Tour Fondue is een charmante gezinscamping aan de Middellandse Zee en het strand in de Var (Provence-Alpes-Côte d’Azur) in Zuid-Frankrijk. De camping ligt tegenover het eiland Île de Porquerolles aan de Côte d’Azur in het zuiden van Frankrijk. Een plek waar zon, watersport, natuur en een prachtige omgeving samenkomen voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk! De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Sommige plekken hebben een mooi uitzicht op de zee. De kampeerplaatsen liggen allemaal in een rustgevende natuur. De stacaravans beschikken over een beschaduwd terras en een ingerichte keuken. Tijdens het seizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd op camping La Tour Fondue zoals voetbaltoernooien, jeu de boules wedstrijden en zeekajakken. Voor meer animatie kunt u terecht bij een nabijgelegen camping La Presqu’île Giens.

Gezinscamping La Tour Fondue in de Var

In de plaatselijke duikclub van Giens kunt u duikcursussen volgen en tijdens een duik de prachtige onderwatersites van de Côte d’Azur ontdekken. Bewonder de wrakken, zandbanken en troggen. Vanaf camping La Tour Fondue is er een wandelpad dat u langs de kust leidt. Volg de kliffen, wilde kreken en ontdek de prachtige natuur. U kunt uw eigen boot te water laten op nog geen 100 meter van de camping. Dit is dé ideale manier om de eilandjes in de Middellandse Zee te bewonderen.

We hebben een aantal opties voor Camping a Tour Fondue voor je op een rijtje gezet:

Camping a Tour Fondue

Frankrijk Provence Var Hyères

Avenue des Arbanais, 83400 Giens/Hyères

+33 (0)4 94 58 22 86
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
eind maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.