Meer foto's

Camping Le Domaine Roqueforette

Camping Le Domaine Roqueforette is een kleine camping in Normandië met Nederlandse eigenaren. De camping staat voor rust, natuur en ontspanning. Bij Le Domaine Roqueforette kun je ook een gastenkamer of gîtes boeken. Je bent van harte welkom om gebruik te maken van de tables d’hôtes. Minimaal 1 dag van te voren bespreken. De ruime kampeerplaatsen (250 m²) zijn voorzien van stroom. Het sanitair is ruim van opzet. Tevens kunt u 1 luxe toercaravan huren. Deze 2-persoonscaravan is voorzien van ruime rondzit en vast tweepersoonsbed en staat op een ruime plaats met waterkraan. De keuken is volledig ingericht met alle kookgerei en voorzien van koffiezetapparaat, waterkoker, driepits kookplaat, afzuigkap, 120 liter koelkast & gasoven.

Kamperen in Normandië

Domaine Roqueforette ligt in het Parc Naturel des Marais du Cotentin et du Bessin. In het park zijn veel bijzondere vogelsoorten en mooie fiets- en wandelroutes. Vlakbij zijn ook de enorme stille zandstranden en ruige rotskusten. Het Domaine ligt aan de route van de Cobra la Percée en dichtbij vele andere oorlogsmonumenten. Veel bezienswaardigheden zoals musea, monumenten, haven- en bandplaatsjes met leuke terrasjes en gezellige stadjes. De temperatuur in Manche is zeer aangenaam door de warme luchtstroming vanuit de Atlantische Oceaan.

Overige information van deze accommodatie

Boek Le Domaine Roqueforette op de campingwebsite of bij een van onze partners:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €18 €23 per nacht
Le Domaine Roqueforette
Frankrijk Normandië Manche Laulne

Roquefort, 50430 Laulne

Engels, Frans, Nederlands
half april - half oktober

Contactformulier

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Een geweldig leuke camping

    Wij hebben voor 3 weken op camping Domaine Roqueforette gestaan in Laulne Normandie. Met de 10 plaatsen een geweldig leuke camping met gezellige eigenaren. Het sanitairgebouw is er super schoon en er hangt ook toiletpapier! Zeer overdacht zijn de vele haakjes v/d kleding en overal afvalbakjes. De dineravonden zijn er top gezellig en lekker en op vrijdag kan je er patat en pizza bestellen met desnoods een karafwijn en dit komen ze dan ook nog bij je accommodatie brengen, gezellige verwennerij dus! En voor de vele bezienswaardigheden zoals de D-daystranden, Mont-Michel, Bayeux voor het beroemde wandkleed of gewoon lekker naar het geweldige zandstrand, ook daar ben je dan zo. En wandelen, dit kan je hier ook heel goed, dus Roqueforette is zeker aan te bevelen voor iedereen jong en oud kan zich hier heel goed vermaken. Henk-Jan en Karin. En wij hebben meteen ook alweer gereserveerd voor in 2014.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe