Camping Le Fort Espagnol

Camping Le Fort Espagnol in Crach is een grote camping in de Morbihan gelegen in een groene omgeving tussen pijnbomen en eiken in Bretagne. Er zijn tal van leuke activiteiten voor groot en klein op de camping.

De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend voor voldoende privacy. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een mobilhome, chalet, ingerichte tent of woonwagen. De huuracccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Er is een supermarkt in de buurt van de camping. U kunt gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding bij de receptie. De wasserette beschikt over een wasmachine, een droger en een strijkgelegenheid.

Camping Le Fort Espagnol organiseert tal van activiteiten voor het hele gezin. Voor de kleintjes is er een speeltuin en de ouderen vermaken zich op de jeu de boulesbaan. Geregeld worden er thema-avonden georganiseerd. In het hoogseizoen kunt u meedoen aan fitness, tafeltennistoernooien en karaoke. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er een Kids Club in de ochtend. Verder kunt u voetballen, darten, en waterpolo spelen in het zwembad.

Grote camping Le Fort Espagnol in Bretagne

Rondom camping Le Fort Espagnol zijn er genoeg bezienswaardigheden. Wat denkt u van de typisch Bretons dorpjes en de haven van Crac’h? Bezoek bijvoorbeeld Lorient, Quimper en Auray. De Bretons eilanden zijn te bereiken via een bootverbinding. Ontdek Trinité-sur-Mer en de plezierhaven, de zeilboten en de vissershaven. Tijdens uw vakantie in Bretagne moet u ook zeker de zeevruchten en crêpes proeven.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Fort Espagnol
Frankrijk Bretagne Morbihan Crach

56950 Crach

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe