Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 7

Camping Le Grillon

Camping Le Grillon in Montoulieu is een kleinschalige gastvrije familiecamping met zwembad tussen de wijngaarden van de Languedoc-Roussillon in de Hérault. Genieten van een rustige vakantie in een uitzonderlijke omgeving. Op camping Le Grillon vindt u alle gemakken van thuis: een wasserette, een gemeenschappelijke ruimte met koelkasten en een kleine campingwinkel. De kampeerplaatsen zijn ruim en gelegen op grasland. Of u nu houdt van de zon of de schaduw, er is keus genoeg. Daarnaast zijn de plaatsen en sanitaire voorzieningen ook toegankelijk voor gehandicapten. U hoeft zich geen moment te vervelen op de camping. Zwemmen in het zwembad, een balletje slaan op de tennisbaan of bijvoorbeeld een potje badminton spelen op het sportterrein. Zin om jeu de boules te spelen in de avonduren? Het jeu de boulesterrein is verlicht.

Camping Le Grillon in de Hérault

50 kilometer rondom camping Le Grillon vindt u volop activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld de historische steden Nîmes en Montpellier. Ook de grotten van Trabuc zijn een bezoekje waard. Natuurliefhebbers genieten van de prachtige flora en fauna tijdens een van de vele wandelroutes vanaf de camping. Cultuur vindt u in het kasteel van Castellas. Tijdens een vakantie in de Languedoc-Roussillon mag u zeker een uitje aan de enorme wijngaarden niet vergeten.

Bekijk de prijzen van Camping Le Grillon bij een van onze partners:

Camping Le Grillon

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Montoulieu

Place de l’Eglise, 34190 Montoulieu

+33 (0)4 67 73 79 31
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.