Camping Le Marqueval

Camping Le Marqueval is een vriendelijke familiecamping op 1,2 kilometer van de zee op een groen terrein van 8,5 hectare in Normandië. Een prima plek om te vissen in één van de drie vijvers, de Côte d’Albâtre te ontdekken om u onder te dompelen in het heerlijke water van het zwembadcomplex. Uw kinderen zullen veel tijd doorbrengen in de twee buitenbaden en het aparte kinderbad met fontein en geisers. Heerlijke ontspanning treft u in het wellnesscenter met sauna en whirlpool. Tijdens de zomer organiseert camping Le Marqueval camping gezellige avonden met karaoke en kaartwedstrijden. Natuurlijk mogen swingende dansavonden niet ontbreken tijdens een heerlijke vakantie in Normandië.

Ongerepte stranden in de Seine-Maritime

Camping Le Marqueval is een ideale plek om de GR21 te bewandelen en te genieten van de mooie natuur. Bewonder ook het rijke erfgoed van de Seine-Maritime. De ongerepte stranden van bijvoorbeeld Pourville-sur-Mer zijn een lust voor het oog. Maak mooie wandelingen langs het prachtige landschap en leg uw handdoek neer op het fijne zandstrand. Probeer ook de oudste golfbaan van Normandië, Dieppe-Pourville Golf Club, en geniet van het uitzicht over de witte rotsen terwijl u een goed potje golf speelt op deze mooie golfbaan.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Marqueval
Frankrijk Normandië Seine-Maritime Hautot-sur-Mer

1210 Rue de la Mer, 76550 Hautot-sur-Mer, Frankrijk

0033 (0)2 35 82 66 46
Engels, Frans
half maart - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe