Algemene gegevens

Staanplaatsen: 105
Huuraccommodaties: 10

Flower Camping Le Mat

Camping Le Mat in Trévou-Tréguignec is een strandcamping gelegen op 50 meter van de zee en het strand van Trestel aan de Côte d’Armor in Bretagne. U heeft een prachtig uitzicht op de 7 eilanden die tegenover de camping liggen.

De kampeerplaatsen liggen op een vlak en gegrast kampeerterrein en zijn afgebakend door midden van hagen. U kunt kiezen uit een plek in de zon of in de schaduw. Naast traditioneel kamperen kunt u ook een mobilhome of een chalet boeken. In de zomermaanden kunt u buitenlandse kranten kopen in de campingwinkel. Er is ook een broodservice die het mogelijk maakt om dagelijks te ontbijten met vers brood en croissants. Op 50 meter van de camping vindt u een crêperie en een pizzeria. Op de camping zelf is een bar en een snackbar aanwezig.

Camping le Mat beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad en is een centrale ontmoetingsplek van de camping. Op zondag organiseert de camping een welkomstcocktail voor alle campinggasten. Gedurende de zomermaanden kunt u meedoen aan allerlei activiteiten zoals karaoke, Bretonse dansavonden en aquagymlessen. Voor kinderen is er een speeltuin en een recreatieruimte.

Strandcamping Le Mat in Bretagne

Aan de kust van de Côte d’Armor maakt u mooie wandelingen op de vele wandelpaden. Ontdek ook de 7 eilanden tegenover camping Le Mat en een mooie vogelspotplaats. Op het strand van Trestel kunt u luieren en zwemmen in de zee. Sportliefhebbers kunnen tennissen in de buurt, paardrijden en zeilen.

Flower Camping Le Mat

Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Trévou-Tréguignec

38 rue de Trestel, 22660 Trévou-Tréguignec

+33 (0)2 96 23 71 52
Engels, Frans
begin mei - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.