Alle foto's

Camping le Moulin in Patornay

Camping le Moulin is een grootschalige familiecamping gelegen te midden in een merengebied aan de rivier de Ain, vlakbij het meer van Vouglans in de Jura. Omringd door de prachtige natuur verblijft u op een aangename plek met verwarmd zwembad en hammam.

De kampeerplaatsen van camping le Moulin zijn schaduwrijk en afgebakend door middel van struiken en bomen. In het campingwinkeltje kunt u alle benodigde producten kopen om een verblijf op de camping zo aangenaam mogelijk te maken.

Waterplezier vindt u in het watercomplex met overdekte en buitenzwembaden met glijbanen op camping le Moulin. Er is een apart peuterbad voor de kleintjes. In de sauna met hammam komt u heerlijk tot rust en ondergaat u een volledige ontspanning. Neem ook uw hengel mee en ga vissen in de rivier of maak een tochtje per kano.

Familiecamping le Moulin in de Ain

Op 500 meter van camping le Moulin ligt Pont-de-Poitte waar u lekkere restaurantjes vindt, gezellige straatjes en leuke terrasjes. Het zandstrand bevindt zich op 3 kilometer en u kunt hier met een gerust hart gaan zwemmen onder toezicht van een strandwacht. Ook het meer van Vouglans ligt vlakbij voor een leuk tochtje op de boot. Wandelaars en fietsers maken gebruik van de gemarkeerde routes om zo de mooie natuur te ontdekken. Nog meer natuurschoon vindt u bij de watervallen van Hérisson of de grotten van Moidons en Baume-les-Messieurs.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Moulin
Frankrijk Bourgogne-Franche-Comté Jura Patornay

Patornay, 39130 Clairvaux-les-Lacs

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe