Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 38
Kampeerterrein: 3,5 ha

Flower Camping Le Parc de Vaux

Camping Le Parc de Vaux is een traditionele camping gelegen nabij het regionale park Normandie Maine vlakbij de rivieren La Varenne en la Mayenne in het westen van Frankrijk. In de zomer vertoeft u in het verwarmde buitenzwembad van 27 graden met waterglijbaan. Alle staanplaatsen bieden privacy en zijn van elkaar afgescheiden door heggen. Bijna alle plaatsen bieden een mooi uitzicht op de rivier. De camping is rolstoelvriendelijk, chalets zijn aangepast aan de normen en ook het sanitair is aangepast voor mensen in een rolstoel. Tijdens het hoogseizoen vermaken kinderen tot 10 jaar zich in de Kids Club, doen jongeren mee aan de gezellige sporttoernooien en geniet iedereen van de speciale avonden vol plezier. Naast zwemmen zijn er ook waterfietsen, tennisbanen en is er een minigolf aanwezig. Voor iedereen die wil kanoën of kajakken is er de kano-club die zich op camping Le Parc de Vaux bevindt.

Camping Le Parc de Vaux in Pays-de-la-Loire

Op 4 kilometer van camping Le Parc de Vaux ligt een zeilschool waar u zeilles kunt volgen en maximaal kunt genieten van het water. Met maar liefst 40 kilometer aan wandelpaden kunt u lange wandeltochten maken en de omgeving van l’Ambrières les Vallées ontdekken. Dierenliefhebbers brengen een bezoekje aan de boerderij en helpen mee met het verzorgen van de dieren en het melken van de koeien. Mayenne ligt op 10 minuten afstand van de camping en herbergt een prachtig kasteel met een oude gevangenis. Voor een sportief dagje uit maakt u een tocht met de fiets over een treinrails die via een brug de rivier La Mayenne oversteekt.

Flower Camping Le Parc de Vaux

Frankrijk Pays de la Loire Mayenne Ambrières-les-Vallées

35 rue des Colverts, 53300 Ambrières-les-Vallées

 

 

 

+33 (0)2 43 04 90 25
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.