Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 10
Huuraccommodaties: 12
Hoogte: 462 m

Camping Le Soleil Rouge in Désaignes

Camping Le Soleil Rouge in Désaignes is een rustige camping gelegen in een natuurpark aan de oevers van het meer de Doux in de Ardèche in de Rhône-Alpes. Een grote waterglijbaan die uitmondt in het meer is het toppunt van vermaak voor kinderen. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het kleine kampeerterrein op terrassen. De plekken zijn afgebakend en u geniet van de schaduw van de bomen. Er kan gebruik gemaakt worden van een elektriciteitsaansluiting. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook mobilhomes en chalets huren die van alle gemakken zijn voorzien. In de snackbar kunt u ontbijten, afhaalmaaltijden bestellen en huisgemaakte pizza’s eten. Bij het meer van camping Le Soleil Rouge ligt een picknickplaats om lekker te picknicken. Ook staat er een glijbaan die rechtstreeks in het meer uitkomt. In de maanden juli en augustus is er een badmeester aanwezig. Tennissen kan op de tennisbaan en u kunt een workshop boogschieten volgen op de camping. Tevens organiseert de camping gezellige avondanimatie.

Camping Le Soleil Rouge in de Ardèche

Ook visliefhebbers komen graag naar camping Le Soleil Rouge om te vissen op forel. Désaignes is een middeleeuws dorpje op 200 meter van de camping. De smalle straatjes, de Romaanse kerk en het prachtige kasteel zijn een bezoekje meer dan waard. In de zomer vinden er leuke festivals plaats waaronder het middeleeuwse festival en Trail Ardèchois. De Ardèche staat vol met kastelen en authentieke dorpjes. Natuur speelt ook een grote rol: kanoën in de rivier, paardrijden langs de mooiste plekjes en de meest prachtige wandelroutes.

We hebben de beste opties voor Camping Le Soleil Rouge voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Soleil Rouge

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Désaignes

Lieu-dit Les Salins, 07570 Désaignes

0033 (0)4 75 06 63 81
Engels, Frans
maart - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.