Algemene gegevens

Staanplaatsen: 86
Huuraccommodaties: 60
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 900 m

Camping Les Airelles in Baratier

Camping Les Airelles in Baratier is een familiecamping gelegen in de buurt van een beekje in het bos van Mazelière in de Hautes-Alpes in de Provence. Een prachtige regio waar veel verschillende activiteiten te vinden zijn. De kameerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk en liggen verspreid over het kampeerterrein van 7 hectare. Naast traditioneel kamperen kan er ook worden overnacht in een van de huuracommodaties. Er zijn woonwagens, chalets en mobilhomes die van alle gemakken zijn voorzien. Ervaar het glamping-gevoel en boek een vakantie in een ingerichte tent. De camping beschikt over een restaurant met bar. Er is een broodservice zodat u dagelijks van vers brood kunt genieten. Op camping Les Airelles kunt u zwemmen in het mooie openluchtzwembad. Tijdens de zomermaanden organiseert de camping aquagymlessen en zwemlessen. Er zijn verschillende speelautomaten zoals tafelvoetbal en tafeltennis op de camping. Kinderen vermaken zich op de trampoline en op het springkussen. Er is een sportterrein en een speeltuin voor kinderen.

Kamperen in de Hautes-Alpes bij camping Les Airelles

Rondom camping Les Airelles zijn er tal van activiteiten. Houdt u van avontuur? Ga dan raften, kanoën of kajakken op een van de rivieren in de buurt. Ook kunt u hier prima kitesurfen en zeilen. Ontdek de Alpen eens vanuit de lucht en ga paragliden of maak een tochtje met een gemotoriseerde parachute (ULM). De Hautes-Alpes is ook een geweldige regio om te bewonderen te voet of per fiets.

We hebben een aantal opties voor Camping les Airelles voor je op een rijtje gezet:

Camping les Airelles

Frankrijk Provence Hautes-Alpes Baratier

route des Orres, 05200 Baratier

+33 (0)4 92 43 11 57
Engels, Frans
eind mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.