Alle foto's

Camping Les Bonnets

Camping Les Bonnets in Neffes is een bergcamping ten zuiden van Gap in de Hautes-Alpes op 750 meter hoogte in de Provence. De camping beschikt over twee zwembaden met een peuterbadje voor de kleintjes.

De kampeerplaatsen van camping Les Bonnets liggen verspreid over het groene kampeerterrein en zijn afgebakend door hagen. De bomen geven elk plekje verkoelende schaduw. In de sanitairruimte vindt u speciale voorzieningen voor mindervaliden en gezinnen met jonge kinderen. U kunt dagelijks uw krantje kopen op de camping. Er is een broodservice zodat u ‘s ochtends ontbijt met vers brood en Franse croissants. Verder vindt u hier een restaurant, terras en een wasserette.

Aan het begin van de week organiseert camping Les Bonnets een welkomstcocktail voor alle campinggasten. Er zijn twee zwembaden op de camping, een voor volwassenen en eentje voor kinderen. De allerkleinsten kunnen plonzen in het peuterbadje. Eenmaal per week kan er gezwommen worden in de avond. Voor de sporters zijn er aquagymlessen. Verder is er tafelvoetbal, tafeltennis, een speeltuin voor kinderen en een jeu de boulesbaan.

Camping Les Bonnets, wandelen in de Hautes-Alpes

Wanneer u op vakantie bent in de Hautes-Alpes mag een bezoekje aan de hoofdstap Gap zeker niet ontbreken. Een fleurige en geanimeerde stad met musea, theater en avondmarkten. Vanaf camping Les Bonnets zijn er ook prachtige wandelingen te maken rond het meer, de Franse tuin en in het nationaal park des Ecrins. In Tallard vindt u een middeleeuws kasteel en waant u zich in vervlogen tijden. Ook kan men paardrijden in de buurt.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Bonnets
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Hautes-Alpes Neffes

05000 Neffes

Engels, Frans, Italiaans, Spaans
half mei - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe