Algemene gegevens

Staanplaatsen: 160
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping Les Mielles

Camping Les Mielles is een ideale camping voor mindervaliden op 250 meter van de zee gelegen in het prachtige Bretagne, met alle voorzieningen binnen handbereik zodat u geen auto nodig heeft tijdens uw vakantie. Trekt u door Frankrijk? Strijk dan neer op deze camping, hier kunt u zonder reservering maximaal 1 of 2 nachten verblijven. De kampeerplaatsen zijn ruim en geschikt voor zowel uw tent en caravan als een camper. Het heerlijke zwembad met peuterbad en jacuzzi is ideaal om behoorlijk wat tijd door te brengen. In de zomermaanden organiseert camping Les Mielles animatie voor kinderen zoals spektakels, workshops en spelletjes.

Camping Les Mielles aan zee

Het fijne zandstrand van Saint Cast ligt op 250 meter van camping Les Mielles en er is een badmeester aanwezig. In de zomermaanden ligt er recht tegenover de camping een wekelijkse markt met heerlijke regionale producten. Ook winkels en leuke activiteiten voor het hele gezin zijn op nog geen 800 meter te vinden. Vanaf het dorpje Saint Cast le Guildo kunt u de GR34 volgen, 30 kilometer aan wandelpaden!

We hebben een aantal opties voor Camping Les Mielles voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Mielles

Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Saint-Cast-Le-Guildo

Boulevard de la Vieux Ville, 22380 Saint-Cast-Le-Guildo

+33 (0)2 96 41 87 60
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.