Gastvrije camping Les Nobis d'Anjou in Montreuil-Bellay is een gezinscamping aan de rivier de Thouet in de Maine-et-Loire in de Pays-de-la-Loire.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 123
Huuraccommodaties: 37
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Les Nobis d’Anjou

Camping Les Nobis d’Anjou in Montreuil-Bellay is een gastvrije camping gelegen aan de oevers van de rivier de Thouet en aan de voet van een middeleeuws kasteel in de Maine-et-Loire in de Pays-de-la-Loire. Bezoek de prachtige kastelen, wijnkelders en champignongrotten in deze streek. De ruime kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, campers en caravans. De stacaravans beschikken over een ingerichte keuken en een aparte woonkamer met slaapmogelijkheden tot 6 personen. De ingerichte tenten zijn groot genoeg voor 5 personen. Daarnaast beschikt de camping ook over gratis WiFi, een campingwinkel, dagelijks vers brood en croissants op bestelling en een restaurant met een gevarieerd menu. Er is een gezellige bar en er worden leuke activiteiten georganiseerd op camping Les Nobis d’Anjou. In het verwarmde zwembad in de buitenlucht vermaken zowel kinderen als volwassenen zich optimaal. Probeer maar eens tegen de stroming in te zwemmen! In het hoogseizoen is er een Kids Club, kunnen er fietsen gehuurd worden en er is een recreatieruimte met biljarttafel, flipperkast en tafelvoetbal. In de avonden worden er gezellige thema-diners en dansavonden georganiseerd.

Kastelen en wijnkelders in de Loire

In de buurt van camping Les Nobis d’Anjou kunt u paardrijden en vele mooie wandelingen maken om de natuur te verkennen van de Pays-de-la-Loire. Wijnliefhebbers zitten helemaal goed in deze streek want er zijn volop wijnkelders waar u wijn kunt proeven. De Loire-streek staat bekend om haar kastelen, grotten vol champignons en idyllische dorpjes. In Doué-la- Fontaine vindt u een dierenpark voor een gezellig uitje met het hele gezin.

We hebben de beste opties voor Flower Camping Les Nobis d'Anjou voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Les Nobis d’Anjou

Frankrijk Pays de la Loire Maine-et-Loire Montreuil-Bellay

rue Georges Girouy, 49260 Montreuil-Bellay

0033 (0)2 41 52 33 66
Engels, Frans
half maart - half november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.