Algemene gegevens

Staanplaatsen: 127
Huuraccommodaties: 43
Kampeerterrein: 16 ha
Hoogte: 105 m

Camping Les Peupliers

Camping Les Peupliers in Couhé is een gezinscamping gelegen aan een rivier in de buurt van Poitiers en de Futuroscope en bij de Vallei des Singes in de Poitou-Charente in de Vienne. Een mooie locatie voor iedereen die van vissen houdt. De kampeerplaatsen liggen aan de oevers van een rivier en op elke plek kunt u verbinding maken met het WiFi-netwerk. De sanitairblokken zijn verwarmd en beschikken over sanitair voor baby’s en gehandicapten. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van privé sanitair met douche, wasbak, toilet, koelkast en een elektrische aansluiting. Het is toegestaan om te barbecueën op de camping. Bij het meertje kunt u lekker luieren aan de kant. Het zwembad op camping Les Peupliers is ook in de avond geopend en heeft maar liefst vier waterglijbanen. Voor kleine kinderen zijn er twee kleinere glijbanen.  Kom even helemaal tot rust in de jacuzzi. De camping beschikt over een Nederlandse animatrice, een Kids Club en leuke wedstrijden voor volwassenen en kinderen waaronder karaoke, bingo en dansavonden.

Gezinscamping Les Peupliers in de Vienne

Rondom camping Les Peupliers is er genoeg water te vinden om urenlang te vissen. In de privé-vijver op de camping kunt u vissen op karper en voorn. In de rivier is er zelfs nog meer keus: forel, snoek en rivierbaars. Voor een gezellig uitje met het hele gezin gaat u naar attractiepark Futuroscope in Poitiers of La Vallée des Singes. Geniet ook van de vele georganiseerde wandeltochten in de prachtige valleien. Proef de wijn uit de Haut-Poitou en de verrukkelijke specialiteiten uit de streek.

We hebben een aantal opties voor Camping Sites et Paysages Les Peupliers voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages Les Peupliers

Frankrijk Poitou-Charentes Vienne Couhé

avenue de Paris, 86700 Couhé

+33 (0)5 49 59 21 16
Engels, Frans, Nederlands
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.