Algemene gegevens

Staanplaatsen: 166
Huuraccommodaties: 69
Kampeerterrein: 5,5 ha

Camping Les Pins de la Coubre

Camping Les Pins de la Coubre in Les Mathes is een gezinscamping in het bos van la Coubre in de Charente-Maritime in de Poitou-Charentes. Gezellige animatie in de avond en sportieve activiteiten overdag voor het hele gezin. De plaatsen zijn zeer schaduwrijk en liggen verspreid over het beboste kampeerterrein van bijna 6 hectare. U kunt kamperen in een van de luxe mobilhomes. Op de camping geniet u van crêpes, ijsjes en smakelijke tosti’s in de snackbar. In de campingwinkel is een broodservice die het mogelijk maakt om dagelijks te genieten van vers brood. Alle kinderen vanaf 5 jaar kunnen gratis meedoen met de Kids Club tijdens het hoogseizoen. Er worden knutsel- en sportieve activiteiten georganiseerd. In het zwembad kan er volop worden gezwommen en gespeeld. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje. Verder vindt u hier een jeu de boulesbaan en een voetbalveld. ‘s Avonds kunt u genieten van magische shows, karaoke en themadiners met paëlla, hamburgers en mosselen op camping Les Pins de la Coubre.

Wandelen in de Charente-Maritime

Camping Les Pins de la Coubre is gelegen tussen land en zee in het bos van Coubre. De perfecte locatie om wandelingen in de natuur te maken of er op uit te trekken met de mountainbike. De Côte Sauvage is vanaf de camping bereikbaar via een fietspad. Op 5 kilometer van de camping ligt het dierenpark La Palmyre. Cultuurliefhebbers bezoeken het stadje Royan op 18 kilometer van de camping gelegen.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Pins de la Coubre voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Pins de la Coubre

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Les Mathes

1107 route de la Fouasse, 17570 Les Mathes

+33 (0)5 46 22 42 10
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.