Alle foto's

La Petitière, gezellige mini camping in Normandië

La Petitière is een een vakantieparadijs voor volwassenen (adulst only camping) in Normandië. Kom gezellig vakantie vieren in één van onze volledig ingerichte vintage Chateau caravans, op één van onze 4 ruime (300 m²) omheinde kampeerplekken of in de geweldige gîte. De gîte is het hele jaar door te boeken. Onze minicamping ligt op het glooiende Franse platteland van Normandië tussen de velden en akkers aan het eind van een doodlopende weg. Op ons terrein staan appel- en perenbomen.

Camping in Normandië voor volwassenen

Wij richten ons op volwassenen en zijn daarnaast hondvriendelijk. Al onze plekken hebben we daarom omheind zodat hondjes lekker kunnen loslopen. Honden zijn welkom als ze voldoen aan de regels die op de website staan. Ook is er deze zomer een masseuse op de camping (2x per week). Houd je van rust, natuur, wandelen, fietsen, gezelligheid en leuke dingen bezichtigen? Dan bent je bij La Petitière op de juiste plek voor een fijne vakantie.

Hapjes en drankjes in de buitenbar

Toen we deze ruïne voor het eerst zagen was het meteen duidelijk: dat wordt een terras met buitenbar. En zo geschiedde. De bar ligt naast het omheinde hondenspeelveld. Dus terwijl je hond plezier maakt kun je zelf genieten van een hapje of drankje. Van olijven tot Franse borrelplank met een glas wijn of cider. Of een vers stokbroodje met camembert. Table d’hôtes: Elke week in juli en augustus organiseren we een gezamenlijke bbq of diner.

Ontdek Normandië vanaf La Petitière

Kastelen en kasteelruïnes uit de middeleeuwen, ongerepte natuur voor wandelingen waar je soms uren niemand tegenkomt, watervallen in Mortain, oesters in Cancale, een bezoek aan Le Mont-Saint-Michel of het bruisende plaatsje Bagnoles-de-l’Orne? Of lekker calvados proeven bij een van de vele producenten in de buurt? Dit is slechts een greep uit dingen die je in de omgeving kunt doen. Op de camping is een map aanwezig voor de gasten waarin je voor elke dag een leuk uitstapje of wandeling kunt vinden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Minicamping La Petitière voor je op een rij gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Middenseizoen Peak season Stay
Aantal plaatsen €35 €35 €35 per nacht
Chateau-caravan € 65 € 65 € 65 per nacht
Gîte 2 personen € 90 € 100 € 108 per nacht
Minicamping La Petitière
Frankrijk Normandië Orne Mantilly

La Petitière, 61350 Mantilly

Duits, Engels, Frans, Nederlands
18 mei tot 1 september

Contactformulier

Blurred map of Europe