Boek een stacaravan op de kleinschalige familiecamping Les Sablines in Vendres-Plage, die door een mooie duinstrook gescheiden wordt van het zandstrand.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 1

Camping Les Sablines

Camping Les Sablines in Vendres Plage is een gastvrije camping gelegen op 900 meter van het strand bereikbaar via een privé-toegang in een bebost park te midden van de wijngaarden in de Hérault in de Languedoc-Roussillon. Zwemmen in de zee of juist in het waterpark kan allebei op de camping. Zet uw tent of caravan neer op een van de kampeerplaatsen en geniet van een strandvakantie in het zonnige Frankrijk. U hoeft geen auto te nemen, want u bereikt het strand via een paadje door de duinen. In de campingwinkel koopt u uw dagelijkse boodschappen. Ook haalt u hier dagelijks uw verse brood en croissants voor een typisch Frans ontbijtje.

Het mooie waterpark met meerdere waterglijbanen is een must voor elke camping. Groot en klein vermaken zich de hele dag in het zwembad. Ook kunt u zwemlessen volgen op camping Les Sablines. Op het sportterrein kunt u balspelen doen en lekker actief bezig zijn. Dansen doet u in de avonduren tijdens de gezellige dansavonden.

Vakantie in de Languedoc-Roussillon

Een prachtige regio voor een lange vakantie. Het strand is dichtbij en u bent vlakbij de grens van Spanje. Of u nu houdt van cultuur, natuur of actie, er is van alles te doen in de Languedoc-Roussillon. De kathedraal van Saint-Nazaire in Béziers, de ondergrondse galerijen in Narbonne en Espace Georges Brassens in Sète zijn zeker de moeite waard.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Sablines - Stacaravan Vendres Plage voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Sablines – Stacaravan Vendres Plage

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Vendres-Plage

Chemin des Montilles, 34350 Vendres-Plage

+31 (0)180 331 177
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.