Camping de Gien is een charmante camping gelegen tegenover een kasteel vlakbij de oevers van de rivier de Loire in een wonderschone omgeving in de Centre.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 29
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 116 m

Sites et Paysages Touristique De Gien

Sites & Paysages Camping de Gien is een charmante camping gelegen tegenover een kasteel vlakbij de oevers van de rivier de Loire in een wonderschone omgeving in de Centre. Gastronomie, animatie en unieke huuraccommodaties vindt u in de Loiret. In deze rustige en bloemrijke omgeving kunt u een kampeerplaats boeken voor uw tent of caravan. Of wilt u eens in een unieke accommodatie verblijven? Huur dan een houten pipowagen voor een bijzondere vakantie op camping de Gien. Er zijn volop activiteiten tijdens het hoogseizoen. Wat denkt u van een modeshow, een oldtimershow en zelfs een dictee-avond. Voor de lekkere trek worden er gastronomische avonden georganiseerd met onder andere mosselen. Huur op camping de Gien skelters voor de kinderen of ga een uitdaging aan op de minigolfbaan.

Gastronomisch genieten in de Centre

Ontdek de prachtige architectuur van de stad Gien, gelegen vlakbij camping de Gien. Ook het kasteel van Gien gebouwd in rode stenen is een aanrader. Mensen die houden van vissen kunnen terecht in een van vele meertjes of in de Loire. Proef ook de keuken van de Loiret en kies eens een heerlijke Tarte Tatin of een gerecht met wild. Een glaasje wijn uit de regio mag natuurlijk ook niet ontbreken.

We hebben een aantal opties voor Sites et Paysages Touristique De Gien voor je op een rijtje gezet:

Sites et Paysages Touristique De Gien

Frankrijk Centre-Val de Loire Loiret Gien

rue des Iris, 45500 Poilly-lez-Gien/Gien

 

 

+33 (0)2 38 67 12 50
Duits, Engels, Frans, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.