Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 34

Charme camping in het hart van de Elzas-Lotharingen

In het hart van de Elzas-Lotharingen ligt Camping Au Clos de la Chaume. Deze charme camping is gelegen aan de rand van het plaatsje Corcieux en slechts 10 minuten van het Gérardmeer, waar je kunt watersporten of recreëren langs het meer. De Villatenten staan op een gezellig veldje bij elkaar, aan de bosrand en het beekje. Op het open veld kunnen kinderen heerlijk met elkaar spelen, terwijl jij geniet van een drankje op het terras van je Villatent. De Vogezen ontdekken? Dan is deze camping perfect gelegen.

Het dorpje Corcieux

De camping ligt op circa 500 meter van het dorpje Corcieux, waar je alle voorzieningen zoals restaurants, snackbars en winkels kunt vinden. In het hoogseizoen kun je bij de receptie van de camping terecht voor verse broodjes, een ijsje en wat basisbenodigdheden. Een hapje eten? Dat kan in het dorpje Corcieux óf je loopt even langs de pizzakraam op een van de twee dagen in de week dat die aanwezig is.

Villatent op Au Clos de la Chaume

Tijdens je vakantie verblijf je in een Villatent Luxe, die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan op een gezellig en ruim opgezet Villatent-veld, waar kinderen heerlijk ‘voor de deur’ kunnen spelen met elkaar. Je hebt voldoende privacy rondom je tent en ruimte om de auto naast de tent te parkeren. Het sanitair is op korte loopafstand en in dit gebouw vind je alle (basis)faciliteiten die je nodig hebt.

We hebben een aantal opties voor Villatent Au Clos de la Chaume voor je op een rijtje gezet:

Villatent Au Clos de la Chaume

Frankrijk Lorraine Vogezen Corcieux

21 Rue d’Alsace, 88430 Corcieux

+31 (0)85 30 10 898
Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.