Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 213 m

Camping Villey-le-Sec

Camping Villey-le-Sec is een kleine familiecamping aan de oevers van de Moezel in de groene en heuvelachtige Lorraine vlakbij Nancy. Een ideale omgeving om te vissen in de rivier de Moezel en de omgeving te ontdekken via één van de vele fietsroutes. Boek een van de ruime kampeerplaatsen of een gezellige stacaravan op camping Villey-le-Sec. Wanneer u een stacaravan huurt voor een week of langer ontvangt u een speciale attentie met heerlijke specialiteiten uit de Lorraine. Op de camping zelf kunt u basketballen, volleyballen en jeu de boules spelen. Neem uw hengel mee om een dagje te vissen in de Moezel en vang een snoek of een karper.

Camping aan de rivier de Moezel

In de omgeving van camping Villey-le-Sec is er genoeg te zien en te beleven. De Gotische kathedraal in Toul en het Musée d’Art et d’Histoire zijn topactiviteiten voor iedereen die van kunst en cultuur houdt. Wijnliefhebbers toeren langs de wijngaarden van Côtes de Toul. In Vannes-le-Chatel ligt een glasblazerij waar u een rondleiding kunt boeken met het hele gezin. De stad Nancy is een aanrader vanwege het Place Stanislas en het Aquarium waar u uw ogen uitkijkt.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,50 €16,60 per dag
Stacaravan 4 personen €242,50 €262,50 €372,50 per week
Stacaravan 6 personen €342,50 €372,50 €472,50 per week

Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent of caravan.

Huuraccommodaties: o.b.v. 4 personen vanaf € 420,00 tot € 550,00 per week.

Camping Villey-le-Sec

Frankrijk Lorraine Meurthe-et-Moselle Villey-le-Sec

34 rue de la Gare
54840 Villey-le-Sec

+33 (0)3 83 63 64 28
Engels, Frans
begin april - eind september

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.